Mai este puțin până la startul competiției VRANCEA MONTANĂ RUN de pe 1 Septembrie!
Pregătirile sunt în toi și sperăm că antrenamentele voastre merg conform planului.
Organizatorii au pregătit în acest an un tricou extraordinar, cu motive tradiționale, care o să vă facă mândri că ați alergat pe plaiurile vrâncene!
Dacă nu te-ai înscris deja, intră pe vranceamontanarun.ro și grăbește-te să prinzi tricoul special!
„Vrancea Montana Run” este o competiție sportivă de alergare montană.
Traseele sunt neamenajate și neprotejate, se folosesc drumuri publice și forestiere, poteci marcate și nemarcate, poteci înguste, zone accidentate, etc. Traseele sunt marcate în mare parte cu marcaj turistic, iar pe porțiunile nemarcate vom interveni cu marcaje speciale (benzi, spray colorat, indicatoare).
Traseele de concurs nu sunt închise altor participanți la trafic (autovehicule, vehicule, pietoni, turiști, animale și alții). Acest fapt atrage asupra participanților obligația de a respecta regulile de conduită în trafic impuse de lege. Orice accident provocat și/sau în care au fost implicați participanți la competiția „Vrancea Montană Run”, survenit în timpul desfășurării acesteia din nerespectarea regulilor de concurs și a regulilor de conduită în trafic impuse de lege, va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.
Probe
Cros: 11 km, aprox. 350 m D+, 2,5 ore timp limită;
Start Păulești – pe langă Biserică coborâre în Coza – Fundul Cozei (sat Coza) – Rezervoarele de apă – valea pârâului Coza – Cantonul Fulga – Păulești
Semimaraton: 21 km, aprox. 550m D+, 4 ore timp limită;
Start Păulești – pe langă Biserică coborâre în Coza – Fundul Cozei (sat Coza) – Rezervoarele de apă – Strâmtura Cozei – Zmeuriș – Alunu – Punct de întoarcere – Alunu – Canton Fulga – Păulești Traseele publicate pot suferi modificări din diferite motive (condiții meteo, siguranță, etc.). Eventualele modificări vor fi anunțate de îndată, organizatorii concursului. Fiecare competitor are obligația să parcurgă traseul oficial, să nu se abată de la traseul cursei, să respecte indicațiile arbitrilor, să nu folosească scurtături sau alte avantaje similare.
Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) acționează pentru conservarea speciilor de faună sălbatică și a habitatului lor.
Website: www.acdb.ro
Arhivă editor: ACDB