Cum am ales să mă răsfăț anul acesta de ziua mea: Cu o comandă mai generoasă de la Reverse.ro

10 nov. 2022

O comandă generoasă ca produse, dar la un preț mai bun

Noiembrie este una din lunile mele preferate din an. Poate și pentru că sunt sărbătorit de două ori, așa că mă simt puțin răsfățat. În același timp, cred că o parte din răsfățul acesta pot să mi-l ofer eu, chiar dacă urmează să primesc și alte cadouri. Dar pentru mine, să pot să am ce îmi doresc eu contează destul de mult, iar anul acesta mi-am comandat cate ceva de pe Reverse.ro.

Nu degeaba mă simt eu răsfățatul lunii noiembrie, mai ales că acum se nimerește să fie și perioada reducerilor de Black Friday, iar anul acesta după multe lupte cu mine însumi am hotărât că a venit momentul să mai schimb din încălțările vechi, oricât de mult țin la ele. Iar după mai multe căutări timp de vreo câteva zile am pus ochii pe promoțiile la încălțăminte de la Reverse – alegerea am făcut-o în primul rând pentru că voiam ghete și cizme pentru sezonul rece, iar prețurile pe care le-am găsit la ei mi s-au părut mai mult decât potrivite. Și cum urmează să fiu sărbătorit de două ori, nu doar o dată, parcă mergeau mai multe „cadouri”.

Dar nu m-am oprit aici.

Vin și sărbătorile de iarnă ….

Da, așa este. După luna mea preferată, care într-un mod absolut fantastic cade chiar în preajma perioadei sărbătorilor de iarnă, parcă mai pot investi puțin să îmi iau un cadou și cu această ocazie. Și până la urmă nu mă întâlnesc mereu cu ofertele de Black Friday. Și uite așa m-am ales nu cu două, ci cu vreo patru perechi de încălțări, printre care și niște adidași pentru primăvară pentru că sigur o să am nevoie.

Totodat[, am profitat de aceste reduceri pentru a-mi umple sacul cu cadorui de sărbători. În loc să alerg atunci din magazin în magazin și să aleg cadouri din ce găsesc la raft la prețuri piperate am preferat să mai stau acum câteva minute în plus în fața calculatorului și să-mi adaug în coșul de cumpărături ceea ce cred că-i va bucura.

De ce am ales acest magazin

Unul dintre cele mai bune motive care îmi vin în minte este că am mers la sigur. Adică știam magazinul, știam cam ce vreau și cum s-a nimerit ca ei să aibă reduceri la produse pe care mi le doream, parcă a fost mana destinului. Sau poate nu chiar așa, dar având încălțăminte de la ei pe care am purtat-o destul de mult timp, am zis că nu trebuie să ratez ocazia să îmi iau perechile pe care pusesem ochii mai demult, pentru că nu se știe când o să mă mai întâlnesc eu cu atâtea promoții.

Black Friday mi se pare perioada din an în care ar trebui să ne răsfățam cu toții măcar un pic sau în care putem să facem cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Aruncă o privire pe site-ul magazinului și daca vezi ceva, scrie-i Moșului. Cine știe? Poate ai noroc!

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: