Ce rişti dacă nu înlocuieşti la timp distribuția la mașina ta?

19 oct. 2021

Daunele provocate de o defecțiune la sistemul de distribuție al motorului pot fi dintre cele mai grave şi mai costisitoare.

Importanţa acestui sistem pentru arderea amestecului aer-combustibil face ca defectarea unei singure componente din ansamblu să provoace mari pagube. Astfel, cedarea pompei de apă, ruperea unor dinţi sau a întregii curele de distribuție ori defectare uneia dintre rolele întinzătoare sau de ghidaj poate avea efecte grave asupra supapelor, chiulasei, blocului motor, pistoanelor, bieletelor sau arborelui cotit. În cazul defectării sistemului de distribuție, motorul maşinii nu mai poate porni, singura varianta de deplasare fiind pe platformă.

Nu aștepta să ți se întâmple și ție. Acordă-ți un plus de siguranță cu piesa de origine! Cureaua de distribuție este un element esențial pentru funcționarea motorului iar înlocuirea acesteia la timp este vitală. Dacă este uzată, cureaua de distribuție se poate rupe în orice moment și poate provoca defecțiuni serioase la nivelul motorului.

Kitul de distribuție se înlocuieste la un anumit numar de kilometri sau la un anumit interval de timp specificat de către producător pentru fiecare motorizare Fiat în parte în carnetul de service al autovehiculului.

Programul de întreținere al mașinii tale garantează siguranța călătoriilor.

Respectarea intervalelor din planul de întreținere este absolut necesară pentru singuranța ta în trafic și pentru păstrarea nealterată a performanțelor autovehiculului.

La realizarea reviziei modelului tău Tipo, 500, 500X, 500L ai acum avantajul ofertei promoționale, disponibilă în rețeaua autorizată Fiat până la 30 noiembrie 2021 la kitul de distribuție, kitul de transmisie și la prompa de apă.

Nu rata oferta kit distributie Fiat!

Profită de reducerile de până la 20% la kitul de distribuție și de până la 15% la kitul de transmisie, și bucură-te de siguranța și calitatea piesei de origine.

autotivoli
Auto Tivoli

Din 2009 Auto Tivoli este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcii Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo si Jeep in judetul Vrancea. De asemenea, pe plan local, Auto Tivoli reprezinta si marca Peugeot.

Website: www.autotivoli.ro

Arhivă editor: