Cât de repede poți să alergi pentru o reducere de 50% la magazinul de încălțăminte?

2 nov. 2022

Tu ești un norocos! Sau o norocoasă. Poți ajunge la magazinul de încălțăminte cu reduceri de 50% fără să fii nevoit să te ridici din fotoliu. Pune-ți o alarmă pe telefon pe 11 noiembrie cu Black Friday pe Reverse! Ai la alegere ghete, cizme, botine, pantofi casual, adidași.

magazin încălțăminte

Nu știu câți ani ai tu, dar ești un norocos. Sau o norocoasă. Cu nu prea mulți în urmă, pre vremea când nici nu exista cuvântul „reducere” la raft prin zonele noastre, lumea alerga când se primea marfă la magazin. Asta dacă aveai un vecin binevoitor care să-ți spună la ureche că au băgat marfă. Altfel, te trezeai că afli a doua zi că a fost marfă. Și magazinul nu era la parterul blocului, ci câteva străzi mai încolo. După ce te întorceai de câteva ori cu sacoșa goală pentru că ai ajuns cu câteva persoane prea târziu, începeai să fii mai prevăzător și începeai să alergi la primele zvonuri. Crezi că primesc marfă? Start! Și porneai. La „crezi”. Ajungeai la rând, te așezai tăcut după cei ajunși înaintea ta și așteptai. Uneori ajungea și marfa.

Atunci se alerga cu incertitudine pentru un produs. Alergai și nu erai sigur că te vei putea întoarce acasă cu acel produs după câteva ore de stat în picioare la coadă. Acum deschide ochii și privește în jur. Ce vezi? O persoană care stă comod, dispusă să-și comande ceva de încălțat de Black Friday și în acest an. Am dreptate?!?! Cauți, compari, alegi, faci liste și aștepți. Sigur.

Atunci când vei mai auzi pe cineva că am pierdut timpul degeaba în acești ani să-ți aduci aminte de faptul că ești norocos. Ca să-ți cumperi o nouă pereche de ghete mai bune tu nu trebuie să te scoli în miezul nopții și să pleci la magazinul de încălțăminte din centrul orașului în speranța că pontul dat de colegul de la muncă se va adeveri. Tu ai posibilitatea de a comanda online produsul pe care ți-l dorești și cineva să ți-l aducă la ușă. E ok? Vrei mai mult?!? Se poate și mai mult. Exact. Se poate și mai mult. Dacă vei plasa comanda pe Reverse între 11 noiembrie și sfârșitul lunii vei beneficia și de o reducere de 50%. 50% reducere înseamnă că de banii strânși îți poți lua 2 perechi. E o glumă. Sunt sigur că știai ce înseamnă o reducere de 50%.

Apropo de trecut și încălțăminte. Una din reclamele care a rămas în analele publicității românești, difuzată la scurt timp după ce am început să găsim produse în magazine, a fost la încălțăminte. La o pereche de adidași, dacă îmi aduc bine aminte. Mesajul era simplu și concis, așa cum sunt mesajele de acțiune autentice: Dacă vrei cu adevărat, poți! Dacă – alegere. Vrei – responsabilitate. Adevărat – credință. Poți – certitudine. Dacă vrei cu adevărat, poți! Și am început să alergăm. Credeam, în naivitatea noastră, că este suficient. Credeam că dacă vom continua să alergăm vom ajunge unde visam să ajungem incapabili să conștientizăm greutățile pe care le căram inutil în spate și pe cei care ne legau șireturile în timp ce alergam. Cu toate acestea, noi continuam să alergăm. Ne împrumutam încălțămintea de la unul la altul și alergam. Visam și alergam. Alergam și visam.

În momentul în care am început să deschidem ochii am început să credem că … a fost o minciună. Am alergat și nu am ajuns. Deci nu se poate. Îndoiala a început să ne împuțineze. A fost o minciună. Oare? Chiar a fost o minciună? Sau a fost o distanță mai mare de recuperat? Tu ce crezi? A meritat efortul? Eu unul zic că nu a fost o minciună.

Una dintre dovezi este chiar situația în care te afli tu acum. Stai comod acasă și intenționezi să comanzi online de Black Friday de pe un magazin de încălțăminte. Nu ești o persoană favorizată. Nu locuiești într-o țară cu o democrație mai matură. Ești la fel ca oricare dintre noi de pe aici. O persoană care are cel puțin telefon mobil cu internet și o sumă alocată pentru o pereche de ghete. Sau de cizme, botine, pantofi casual, adidași. O pereche de încălțăminte. Pentru mine, faptul că tu acum aștepți Black Friday ca să-ți cumperi ghetele la reducere este cel mai mare câștig. Este o confirmare a faptului că în sfârșit am putut ajunge unde ne-am dorit – la o combinație între educație financiară și unelte tehnologice accesibile. De aici încolo urmează eficientizarea.

De acum înainte va conta mai puțin cât de mult vom alerga. Important va fi cum vom alerga. Trebuie să învățăm să încetăm să mai alergăm haotic și să începem să alergăm eficient.

Black Friday pe Reverse – reduceri de 50% începând cu 11 noiembrie

Acesta este pontul meu pentru tine. De aici încolo ești pe cont propriu. Știu că vrei. Rămâne să-ți confirmi dacă „vrei cu adevărat”.

Indiferent ce tip de încălțăminte îți vei alege, să nu renunți niciodată să alergi. Aleargă în continuare! Învață cum să alergi! Învață cum să-i alegi pe cei alături de care vrei să alergi, urmărește-le așteptările și … aleargă în continuare. Știu că poți!

SUGESTII
SUGESTII

Pentru detalii suplimentare și comenzi vă rugăm să accesați website-ul menționat în articol.

Arhivă editor: