Zero rate de CASCO, 0% avans și 0% dobândă pentru Fiat Tipo

16.12.2019

Zero rate de CASCO, 0% avans și 0% dobândă pentru Fiat Tipo. Plus anvelope de iarnă CADOU. Nu rata aceasta ofertă!

Simplitate si eleganta

Alege mașina potrivită pentru călătoriile în familie! Gama Fiat Tipo este creată să îți ofere confort deplin, funcționalitate și stil. Designul contemporan și calitatea spațiului interior îți vor depăși așteptările. Convinge-te!

Spatiul de care ai nevoie

Plăcerea condusului își întâlnește forma pereche în Fiat Tipo. Te poți baza pe spațiul interior și capacitatea portbagajului, cu un volum record de până la 520L, chiar și pentru cele mai lungi călătorii. Habitaclul poate găzdui confortabil 5 adulți cu înălțimea de 1.87 m, pentru locurile din față și peste 1.80 m, pentru locurile din spate. Cu Fiat Tipo ai libertate deplină de mișcare.

Ofertă valabilă pentru finanțări în Euro, în limita stocului disponibil, supusă unor termeni și condiții, exclusiv pentru persoane juridice. Oferta de asigurare cu 12 luni CASCO gratuit este valabilă exclusiv pentru finanțări pentru perioade de minim 48 de luni. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.

autotivoli
Auto Tivoli

Din 2009 Auto Tivoli este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcii Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo si Jeep in judetul Vrancea. De asemenea, pe plan local, Auto Tivoli reprezinta si marca Peugeot.

Website: www.autotivoli.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro