Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Vrei să organizezi un eveniment în Focșani și ai nevoie de o sală de conferințe?

Evenimentele, întâlnirile de afaceri sau prezentările au o popularitate mare pentru că sunt activități în care companiile se pot dezvolta, oamenii pot discuta, pot învăța, își pot prezenta ideile sau strategiile.

Aceste evenimente organizate de fime sau companii pot fi îndreptate către mediul extern al companiei (conferințe, prezentări de produse, simpozioane, cocktailuri, etc) sau dedicate mediului intern (cursuri, workshopuri, team buildinguri, ședințe, etc).

sala conferinta focsani

Pentru ca o astfel de activitate să se desfășoare cu succes este necesar un spațiu adecvat, care să asigure un confort sporit, să fie dotat corespunzător și să aibă funcționalitate.

Un astfel de spațiu în Focșani este sala de conferințe Mako’s Caffe, o locație elegantă care conturează importanța evenimentului care se organizează. Designul simplu și elegant este completat de atmosfera primitoare. Sistemul de ventilație de ultimă generație asigură discret un climat reconfortant iar mobilierul cu greutate redusă se poate amenaja în funcție de specificul întâlnirii și numărul de participanți.

Sala de conferințe Mako’s Caffe este dotată cu toată aparatura tehnică necesară pentru reușita unei întâlniri de afaceri sau a unui workshop: TV smart (cu ecran la dimensiuni mari) cu conectare USB sau HDMI pentru stick USB sau laptop, conectare internet WI-FI, sonorizare, flipchart dar și un mini office center: copiator, scanner, fax, birotică ușoară.

Pe toata perioada evenimentului se asigură asistență din partea unui coordonator de eveniment al Mako’s Caffe. De asemenea, se pot oferi variante pentru meniuri Coffe break (cafea, ceaiuri, apă plată/minerală, sucuri, patiserie, snacksuri, fructe).

Într-o ambianță discretă și liniștită sala de conferințe din Focșani este un nou serviciu de calitate de la Mako’s Caffe, o soluție optimă care asigură cele mai bune condiții pentru desfășurarea conform programului a evenimentului.

cafenea focsani
Mako's Caffe - Experiența cu care se începe sau se termină o zi bună.

Suntem o cafenea deschisă în centrul Focșaniului, o combinație subtilă între un local familiar și casual, puțin ferită de aglomerația orașului și totuși destul de aproape încât să petreci un timp de calitate alături de prietenii apropiați, un loc liniștit și discret în care poți discuta și afaceri sau alte lucruri importante.

Website:
vranceavrancea

Este recomandat ca sistemul de încălzire a unui imobil să fie inclus încă de la început în proiectul acestuia. Încălzirea unui imobil poate fi comparată   … continuare

Vă așteptăm la Cerdac Cotești pentru cea mai frumoasă petrecere de Revelion 2019! Pentru a începe anul 2019 așa cum se cuvine, cu voie bună   … continuare

ACDB implementează în perioada 01.08.2017-31.12.2019 proiectul „Râul Putna – crearea sistemului de management integrat pentru Situl de Interes Comunitar Râul Putna şi ariile naturale protejate   … continuare

Broderiile personalizate pot favoriza înțelegerea emoțiilor, abilitatea principală care stă la baza inteligenții emoționale. Atunci când spunem despre un copil că are o inteligență emoțională,   … continuare