Vidanjare separatoare de grasimi de la Calypsomono

31.10.2020

Ne plac grasimile, dar ele fac mult rau organismului si mediului. Grasimea din alimente se depune pe peretii vaselor de sange si din cauza aceasta circulatia este mult ingreunata, iar tensiunea creste. Inima se resimte la inceput, apoi se imbolnaveste grav, fiindca nu face fata ravagiilor pe care le produce grasimea.

Gresim ignorand acest adevar, fiindca ne plac grasimile. Cartofii prajiti si friptura rumenita in ulei mult sunt mancarurile preferate ale multora. Prajelile miros bine, sunt ispititoare, dar au acelasi efect nociv si asupra mediului.

Putem sa facem un experiment simplu, sa ne dam seama de acest lucru. Sa aruncam uleiul in care am prajit alimentele pe iarba sau pe cateva plante din gradina. Vom observa ca a doua zi incep sa se ofileasca, oricat ar fi fost de viguroase inainte. Peste cateva zile se innegresc si mor.

Se vede clar ca grasimea distruge partile componente ale plantelor si sa nu uitam ca ea patrunde in sol, unde are acelasi efect si unde ramane mult timp. Dar asupra apei ce efect are grasimea?

Ce te impiedica sa pui apa curata intr-un vas si sa torni grasime in el? Vei vedea ca grasimea se disperseaza in toata masa apei si ca o transforma din potabila in apa infestata.

Cercetatorii au demonstrat in urma unor studii temeinice ca grasimea in care s-au prajit cartofi, ficati, carne, gogosi sau peste este otrava adevarata de aceea gospodinele sunt sfatuite sa nu prajeasca de mai multe ori in acelasi ulei, ci sa il puna fara rezerve in separatoarele de grasimi.

Din experienta personala, gospodinele stiu de asemenea ca nu este bine sa arunce grasimea sau zatul de cafea in chiuveta, fiindca aceasta se infunda sau in cazul in care nu se infunda, in timp se va infunda canalizarea si mirosul si apa murdara vor refula in casa.

Veti spune ca separatoarele de grasimi se umplu destul de repede, dar va prezint parteneri de nadejde care realizeaza vidanjare separatoare de grasimi curata, prompta si la preturi accesibile tuturor.

Calypsomono a revolutionat pur si simplu serviciul de vidanjare prin:

 • Vidanjele perfect curate din care nu pica reziduri si nu se emana nici mirosul suparator.
 • Specialisti care au experienta si fac totul repede, bine si constiincios.
 • Spatii sigure de deversare a produselor nocive sa se evite poluarea solului si a panzei freatice.
 • Extinderea serviciilor de vidanjare de la fose septice si puturi absorbante, la separatoare de grasimi, la toalete, dar si la subsoluri si pivnite, guri de scurgere infundate din cauza problemelor de la canalizare si a inundatiilor.
  • Orice spatiu plin de noroi, de resturi aflate in descopunere pot fi vidanjate rapid de specialistii firmei prezentate mai sus.

   Vidanjare separatoare de grasimi realizata de Calypsomono este de nota 10 de aceea Mega Image apeleaza regulat la acesta firma solicitandu-i acest serviciu.

   Dupa cum stim, orice Mega Image are un punct de lucru in care se gateste mancare si altul de desfacere a acesteia. Am mancat cu totii cu multa placere:

   • pui la rotisor pentru care s-a consumat mult ulei, de calitate, dar tot grasime este.
   • cartofi taranesti
   • cartofi prajti
   • mici
   • carnati rumeniti in mult ulei.
   • chiftele de pui sau de porc, dar si dovlecei si vinete pane sau chiftelute din cartofi in perioadele de post.
    • In portofoliul firmei Calypsomono sunt nume importante de clienti care au mare succes in tara si care au semnat parteneriat in vederea vidanjarii regulate a separatoarelor de grasimi sau a dezapezirii in cazul unei ierni dificile.

     Nu se poate apela mereu la autoritati pentru eliberarea curtii unei firme sau institutii de zapada, ci este bine sa stii ca specialistii Calypsomono dispun de utilaje foarte bune si de forta de munca necesare pentru a curata toata curtea de zapada.

     Echipa de la Calypsomono invinge impreuna toate calamitatile naturii si ofera servicii urgent pentru a veni in sprijinul clientilor ei.

     In afara vidanjarii si dezapezirii le puteti cere sa va ajute sa transportati substante periculoase in conditii de maxima securitate, sa realizeze racordari la sistemul de canalizare, sa depisteze locul in care o canalizare este infundata si sa intervina.

     Spalarea mecanizata a canalizarii, a puturilor absorbante si a foselor septice demonstreaza cat de igienic lucreaza salariatii firmei respective.

     Acesti specialisti ne asigura confortul prin activitatea lor, sunt prompti in furnizarea serviciilor, respecta cu seriozitate programarile si dovedesc profesionalism in tot ceea ce fac.

     I-am vazut la lucru in timp ce dezapezeau curti care pareau ingropate in zapada si desfundand canalizari care paralizasera un colt de cartier.

     Sunt harnici, cu zambetul pe buze, vorbesc frumos si au grija sa nu murdareasca locul in care lucreaza si sa nu deranjeze.

     Doresti sa iti pui la punct un sistem de canalizare sau sa te racordezi la canalizarea publica?

     Sfatuieste-te cu ei si nu vei regreta, fiindca sunt cei mai buni specialisti ai momentului din tara. Dupa etapa consilierii, solicita-le o programare, fiindca experienta specialistilor si pregatirea profesionala este completata de dotari.

     Sunt multumita de modul in care Calypsomono.ro se ocupa de vidanjarea separatorului de grasimi din cartofiseria mea si datorita lor imi pot desfasura activitatea la cote maxime.

     Fiindca s-au inchis multe dintre restaurante vand foarte multi cartofi in aceasta perioada, iar separatorul se umple repede, dar firma prezentata mai sus are preturi oneste atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme sau institutii.

     Colaborarea de la firma am extins-o si acasa si sunt multumita ca am intalnit specialisti ca ei si ca vidanjarea din toaleta de acasa decurge fara miros si fara sa ii deranjeze pe vecinii mei!

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro