Unde putem găsi cele mai bune oferte RCA

31.10.2020

Pentru a rezolva într-un singur loc problema asigurărilor de care am nevoie, am căutat multă vreme brokerul de asigurări care să mă ajute să găsesc cele mai bune polițe de asigurare. Căutam, în primul rând, o oferta rca având în vedere că este una dintre asigurările impuse prin lege la noi. Este foarte important să fim protejați pentru situațiile în care ni se vor întâmpla nenorociri (din păcate, viața fiecăruia are diverse necazuri), iar asigurarea RCA, care acoperă despăgubirile cuvenite atât pentru mașina pe care o avariem în urma unui accident, cât și pentru persoanele pe care le rănim, ne protejează pe deplin. Dacă sunteți o persoană în căutarea unei protecții sporite, puteți întări ajutorul oferit de asigurarea de răspundere civilă auto – RCA cu asigurarea CASCO. Care este diferența dintre cele două? În vreme ce RCA acordă despăgubiri pentru mașina și persoana/persoanele cărora le aducem prejudicii, asigurarea CASCO ne pune la adăpost propria mașină.

Informarea de pe internet m-a condus spre Prestige insurance – Broker de asigurări a cărui activitate de 10 ani și clasarea în topul primilor 25 de brokeri din țară m-au convins să inițiez o discuție. A fost o ușurare faptul că Prestige insurance se ocupă de toate asigurările existente în România, că au experiență și la nivel internațional, iar pe deasupra echipa profesionistă îți poate oferi ajutor constant. Pe lângă aceste lucruri extrem de importante pentru mine, beneficiile pe care Prestige insurance mi le oferea au înclinat balanța în favoarea sa. Unele dintre ele m-au uimit, pentru că nu le găsisem și la altcineva înainte. Dintre acestea, dacă sunteți în căutarea unui broker de asigurări pentru un parteneriat lung și de nădejde vă enumăr: principalele polițe de asigurare din țara noastră, la prețuri avantajoase, expertiză atât la nivel național, cât și internațional, acces gratuit la softul brokerului, franciză gratuită, comisioane avantajoase, acces gratuit la programe de pregătire continuă în domeniul asigurărilor, consultanță gratuită din partea brokerului pe toată durata colaborării, ajutor continuu din partea întregii echipe și suport juridic gratuit. Toate acestea, prin intermediul comunicării transparente, a implicării și dedicării, m-au ajutat să găsesc cea mai bună ofertă pentru RCA și CASCO, cât și pentru asigurarea de sănătate.

Pentru astfel de asigurări avem nevoie de un om de încredere, lucru care pentru mine primează, în detrimentul altora. Dar, dacă este posibil să ai parte și de profesionalism, și de prețuri avantajoase, este un câștig care se vede în timp, pentru că, deși nu aș fi crezut vreodată că voi avea nevoie de asigurările pe care le plătesc, viața a făcut să-mi arate contrariul. Transport des produsele naturale pe care le vând propriilor clienți cu remorca pe care o am. În orașele mari, în care traficul este aglomerat și trebuie să merg printre mașinile parcate de-o parte și de alta, mă asigur mereu că am loc suficient pentru manevre, astfel încât să nu am probleme.

Întâmplarea a făcut ca, într-o seară, pe drumul spre casă, după ce aprovizionasem câteva piețe bucureștene cu legume și fructe, să mă las ghidat de aplicația WAZE, să evit aglomerația și să economisesc puțin timp. Recunosc că-mi doream și să ajung acasă, să mă întind în pat, căci oboseala din ultimele zile își spunea cuvântul. WAZE, în numele eficienței, m-a dus pe niște străzi necunoscute, ticsite de mașinile parcate prin fiecare loc liber. Auzisem de multă vreme că problema parcărilor în București este fără scăpare, dar nu mi-aș fi închipuit că nicio străduță nu e liberă, că trebuie să te ferești la tot pasul, deoarece strada, flancată pe ambele părți cu mașini, se reduce la jumătate. Deși regretam că alesesem ruta cea mai liberă, pe un traseu necunoscut și dificil, am continuat drumul. Așa cum, poate deja intuiți, la una din curbe, într-o zonă cu mașini parcate în preajma blocului, am atins cu remorca botul unei mașini. Am avut un mare noroc că am putut să mă înțeleg amiabil cu șoferul mașinii și că asigurarea RCA avută acoperea și despăgubirile provocate de remorci. Altfel, în acea perioadă, nu mi-aș fi permis cu ușurință să plătesc reparațiile și, în același timp, să micșorez stresul unei astfel de întâmplări.

E drept că, uneori, mă gândisem la banii plătiți pentru RCA și mi se părea că i-aș putea folosi diferit, mai constructiv. Dar, în același timp, cunoșteam faptul că, deși te poți strădui să pui bani deoparte pentru astfel de situații nefericite, sfârșești cheltuind banii pe alte lucruri. Pentru mine, mai ales după experiența avută, asigurarea RCA a devenit o plată pe care o fac întotdeauna conștient de avantajele pe care le aduce. Acum, alături de asigurarea CASCO, mașina mea este protejată, iar dacă mă va mai pândi vreodată nenorocul, voi avea cel puțin un sprijin. Cu cea mai bună ofertă RCA economisești timp și bani, ai parte de ajutor profesionist în găsirea polițelor de asigurare și știi întotdeauna că poți beneficia de consultanță încontinuu, astfel încât alegerile pe care le faci să te ajute!

Înainte de acest accident ușor eram extrem de vehement împotriva oamenilor care produceau daune materiale ori, și mai rău, vătămare corporală, din cauza neatenției. Am învățat însă, și ce bine că nu a fost o situație mai gravă, că uneori e nevoie de o fracțiune de secundă să faci un pas greșit și să devii răspunzător de un accident. Oferta RCA de la  Prestige insurance mă ajută anual, atât să respect legea, cât să și fiu responsabilă față de ceilalți participanți în trafic!

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro