Termoboxuri – soluții eficiente pentru transport și depozitare

26.08.2020

Utilizam cutiile in orice fel de aplicatii. Acasa, la locul de munca, pe strada. Sunt cele mai bune solutii pentru transport si depozitare. Ieftine, sigure si usor de manevrat. Fie ca sunt din plastic, carton, lemn, metal sau orice alt material, cutiile sunt preferate in comparatie cu alte solutii.

Plecand de la cutiile clasice, in timp au fost dezvoltate fel de fel de alte sisteme. Spre exemplu termoboxuri, sau pe romaneste cutii termoizonlante, in care sa poata fi transportate sau depozitate diverse obiecte si lucruri care trebuie sa stea la o anumita temperatura. Practic, un fel de termos, doar ca este de fapt o cutie.

De la un caz la altul dar si in functie de continut, cutia utilizata trebuie sa fie realizate dintr-un anumit material. Ei bine, comparativ cu altele, am putea spune ca plasticul este mult mai bun. Este rezistent la mai multe intemperii, un material usor si ieftin.

termoboxuri

Cutii de calitate precum si alte solutii pentru transport si depozitare gasim pe site-ul celor de la Schoeller Alibert – un producator cu traditie, cunoscut in toata lumea datorita solutiilor inovatoare si eficiente aduse in aceasta arie. Cutiile, navetele si lazile lor sunt destinate tuturor ramurilor economiei si industriei de la nivel mondial, de la sectorul agricol si pana la cel medica, utilizari casnice si nu numai.

Atunci cand este vorba despre transport pe distante lungi si in diverse conditii de risc nu este recomandat sa transportam obiecte fragile. Utilizand cutiile special de la Schoeller putem sta ceva mai linistiti. Ele ofera un grad de protectie net superior comparativ cu alte tipuri de cutii. Chiar daca sunt realizate din plastic si ne-am gandi ca daca un obiect casabil se va lovi de pereti se va putea sparge sau fisura, exista solutii salvatoare. Acestea sunt aduse de catre elementele de izolare, precum separatoare sau role de spuma in care pot fi imbracate obiectele ce urmeaza a fi depozitate in cutii.

Navete plastic de la Schoeller Allibert pentru transportul produselor in siguranta

Exista multe aspecte pentru care va pot recomanda cutiile celor de la Schoeller Alibert. Primul ar fi calitatea, toate fiind realizate din plastic de cea mai buna calitate. Nu se va sparge daca va cadea pe jos, va rezista la temperaturi mari dar si la temperaturi negative. O cutie sau orice alt recipient realizat din plastic de slaba calitate se va inmuia imediat daca este lasat in soare sau va deveni casabil si se va fisura daca va ingheta. Totodata, o astfel de cutie nu va suporta o sarcina prea mare.

Pe langa faptul ca aceste cutii sunt perfecte pentru orice tip de aplicatii, atunci cand nu sunt utiliate pot fi stivuite foarte usor. Aproape toate modelele sunt proiectate si realizate cu scopul de a ocupa cat mai putin spatiu atunci cand nu sunt utilizate. Pe de alta parte, exista si modele care se pot plia sau chiar boxpaleti realizati din mai multe piese, care se pot dezasambla si reasambla foarte simplu si rapid. Astfel, orice firma care le va utiliza va putea elimina problema depozitarii lor atunci cand nu sunt utilizate.

Dintre cele peste 1000 de produse disponibile in magazinul lor online putem alege inclusiv navete pentru bauturi alcoolice sau non-alcoolice, paleti de plastic, boxpaleti, cutii pentru transport, cu capac sau fara, cutii stivuibile sau cutii pliabile, containere sau galeti pentru transport. Se poate alege dintre modelele standard sau, la cerere, se pot realiza produse personalizate conform preferintelor si nevoilor companiei beneficiare. Acest lucru este posibil si in cazul termobox-urilor, atat la interior cat si la exterior.

Fiecare companie care doreste sa cumpere anumite produse, inclsuiv cutii, cu siguranta va dori sa le si personalizeze conform propriului manual de identitate. Se poate alege o anumita culaore culoare. Se poate imprima logo-ul companiei, numele, adresa website-ului sau chiar o anumita imagine. Schoeller ofera tot suportul in aceasta privinta. Totodata, asa cum am spus si mai sus, este posibila si realizarea cutiilor si a celorlalte recipiente la anumite dimensiuni si forma, in functie de nevoile particulare ale clientilor.

Posibilitatea de reutilizare, in acelasi scop sau in altele, este un alt aspect pozitiv al cutiilor realizate din plastic. Se pot curata si dezinfecta foarte usor, pentru ca apa sau agentii de curatare nu vor afecta plasticul. Dupa uscare ele pot fi reutilizate in diverse alte aplicatii. Nu putem face acest lucru cu o cutie de carton de exemplu, cum nu puteam nici sa ii luam sau sa ii punem inapoi capacul in functie de cum o utilizam. De asemenea, si in cazul altor materiale, apa sau agentii de curatare pot avea un efect negativ, poate ca nu imediat dar cu siguranta in timp. Plasticul va rezista la acest capitol mult si bine.

Tot la capitolul „aspecte pozitive” cutiile de la Schoeller sunt special create pentru a putea fi manevrate mult mai usor. Manerele de prindere si sistemele inteligente de inchidere si deschidere ale capacelor ofera stabilitate si siguranta. Manerele de prindere, in cazul cutiilor care se pliaza, pot fi scoase si atasate inapoi atunci cand dorim sa le reasamblam inapoi.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele Schoeller Alibert, posibilitatile de personalizare, preturi si alte aspecte, puteti accesa site-ul lor sau ii puteti contacta la adresele disponibile.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro