Sistemul de încălzire a unui imobil – o investiție sigură și profitabilă

Costul unui sistem de încălzire, indiferent că am optat pentru o centrală termică pe gaze / lemne / peleți sau o pompă de căldură, va fi amortizat în câțiva ani – motiv pentru care acesta este considerat o investiție. Ca orice altă investiție, aceasta trebuie să fie profitabilă și sigură.

O investiție profitabilă și sigură. Profitabilă și sigură. Insist asupra acestui amănunt pentru că, din păcate, foarte multe persoane încă mai sunt atrase în diverse activități de mirajul unor investiții cu un profit enorm într-un termen scurt … în lipsa unei minime analize a riscului acestora. Discuțiile despre investiții profitabile și riscul unor investiții sunt inseparabile.

Atunci când intenționați să vă alegeți un sistem de încălzire pentru acasă sau pentru spațiul unde firma dvs își desfășoară activitatea vă recomandăm să aveți în vedere atât profitul cât și siguranța fiecărei opțiuni.

Comparativ cu încălzirea cu combustibili clasici, încălzireaa cu pompe de căldură prezintă următoarele avantaje:

  • generează cheltuieli pentru încălzire și preparare a apei calde de consum mult mai reduse;
  • evită total necesitatea efortului fizic pentru asigurarea funcționării;
  • nu poluează mediul deoarece nu generează noxe și reziduuri;
  • are o fiabilitate de peste 10 ori mai mare decât sistemele clasice;
  • nu utilizează flacăra și elimină total riscul de incendii, explozii sau intoxicări cu gaze;
  • poate fi comandată și monitorizată din orice locație de pe glob cu acces la internet, eliminând astfel total necesitatea prezenței umane pentru monitorizare, reglaje, verificări, etc.
  • nu necesită revizii, reparații, întreținere, coș de fum, etc.
  • poate asigura mentinerea unei temperaturi dorite pentru piscină, etc;
  • reprezinta un sistem de încăzire nepoluant, prietenos cu mediul, având o sursă practic inepuizabilă;
  • reperezinta sursa de încălzire a omului modern aflat în permanentă mișcare, a omului aflat în permanentă criză de timp.

Acest om modern nu mai are timpul necesar, posibilitatea și nici disponibilitatea de a căra lemne, de a le crăpa și stivui, de a aprinde focul și ulterior de a căra cenușa, de a revizui anual coșul de fum, etc … Caracteristicile unei gospodării au suferit modificări majore în ultimii ani. Terenurile pe care acestea sunt construite au fost reduse la minim. Nu mai există spații pentru magaziile de lemne. Clădirile sunt foarte apropiate. Riscul de incendii este ridicat. O clipă de neglijență vă poate pune în pericol gospodăria dvs și pe cele ale vecinilor dvs.

Din aceste motive, noi recomandăm tuturor celor intenționează să-și aleagă un sistem de încălzire performant să aibă în vedere atât nivelul de profitabilitate, cât și gradul de siguranță.

pompe caldura asg
Pompe căldură ASG

Pompele de căldură ASG sunt pompe de căldură cu utilizare apă-apă (sau pompe de căldură sol-apă), caracterizate printr-un înalt grad de fiabilitate garantat de producător în baza componentelor de înaltă calitate utilizate în construcția echipamentului.

Website: www.pompecalduraasg.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro