Sfaturi pentru întreținerea verighetelor și a inelelor

20.09.2020

Potrivit unuia dintre specialiștii noștri cu inele de logodnă: „Inelele de logodnă (în special cele din platină) sunt super dure și sunt făcute pentru a suporta o viață de uzură, dar desigur nicio piesă de bijuterie nu poate fi complet infailibilă. Pentru a vă asigura că inelul dvs. este în stare bună, se recomandă verificări anuale cu bijutierul dvs.

inel

„Ghearele inelare pot fi prinse pe haine și păr; și transportarea pungilor grele poate provoca deformări de formă. O acumulare de murdărie și ulei de sub gheare poate face, de asemenea, să se miște și diamantul tău să se piarda – păstrați inelul curat! ”

Probabil că nu doriți niciodată să il scoateți, dar există momente în care nu trebuie să vă mențineți inelul de logodnă – Asociația Națională a Bijutierilor vă recomandă să vă scoateți bijuteria dacă sunteți implicat în sport, înot sau grădinărit sau în orice activitate. care ar putea să-l afecteze sau să-l deterioreze.

Produsele chimice pot face multe pagube metalelor prețioase și pietrelor prețioase, așa că îndepărtați-vă inelul de logodnă atunci când faceți curățenia de primăvară și puneți parfumuri sau loțiuni pentru corp înainte de culcare, nu după.

Vrei să-ți reimprospatezi inelul pentru a arăta ca ziua în care a fost cumpărat? Metalul poate fi ușor șlefuit sau replicat de către un bijutier – problemă rezolvată!

Ar trebui să verificati inelul de logodnă Remus de către un bijutier cel puțin la fiecare 12 luni, astfel încât acesta să poată fi curățat și bijutierul să poată detecta eventualele probleme viitoare, cum ar fi pietrele libere sau setările îndoite.

Te întrebi de ce ar trebui să faci efortul de a te îndrepta către un bijutier? Vor folosi soluții profesionale de curățare, aburi de înaltă presiune, aparate cu ultrasunete și tamponare pentru a curăța orice murdărie sau ulei care-ți înnoiește diamantul.

Iată un alt sfat pentru dvs. de la specialiști „după curățarea diamantului, uscați-l cu un uscător de păr și lăsați-l cu o cârpă pentru lentile (cea pe care o obțineți cu ochelari). Acest lucru va asigura un finisaj super lucios, fără fir pentru inelul tău frumos!”

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro