Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Servicii superioare de închiriere auto în Focșani la prețuri excelente

Scopul Auto SSG este de a oferi servicii de închiriere auto superioare prin îndeplinirea tuturor dorințelor și așteptărilor clienților.

inchirieri auto focsani

Vă putem oferi autoturisme pentru oameni de afaceri aflați în vizită la parteneni locali cât și mașini spațioase ideale pentru familii aflate în excursie, cu spații suficiente pentru toate bagajele.

Pentru ca sejurul să fie unul plăcut și relaxant, mașina de închiriat trebuie aleasă în funcție de nevoi, de numărul de persoane și de bugetul disponibil.

Alegerea unei mașini de închiriat se face în primul și primul rând în funcție de nevoi. Dacă aveți nevoie de un autoturism pentru a vă deplasa în Focșani vă recomandăm o mașină mică și economică. Traficul este din ce în ce mai aglomerat și locurile de parcare din ce în ce mai puține. În schimb, dacă intenționați să vă deplasați la munte sfatul nostru este să alegeți o mașină de dimensiuni medii.

Recomandăm corelarea itinerariului călătoriei cu numărul de persoane pentru a putea oferi tuturor pasagerilor un confort sporit si comod. Pe distanțe scurte disconfortul datorat unui spațiu redus poate fi neglijat, dar pe distanțe lungi o decizie corectă poate face diferența dintre un sejur banal și unul cu amintiri frumoase. Ideal ar fi ca cea mai plăcută amintire dintr-una dintre vacanțele tale să fie legată de mașina închiriată.

În situația în care considerați că veți avea nevoie de un spațiu mai mare pentru bagaje alegeți-vă un model de mașină conform nevoilor dvs. Sfatul nostru este să evitați să circulați cu bagaje pe banchetele din spate.

Un alt amănunt extrem de important este scaunul auto pentru copii. In situația în care sunteți însoțit de un copil cu vârsta până la 3 ani sau sub 1,35 m înălțime vă rugăm să menționați acest detaliu și să solicitați montarea unui scaun auto pentru copii.

Tendința majorității persoanelor este de a închiria autoturisme mari, foarte puternice. Această alegere atrage cheltuieli mai mari pentru combustibil și dificultăți în trafic. Indiferent de valoarea bugetului disponibil, noi recomandăm aceste modele doar persoanelor obișnuite să conducă mașini puternice pe drumurile din România.

În efortul nostru continuu de îmbunătățire, salutăm orice sugestie sau sesizare primită din partea dvs.

auto ssg
Auto SSG

Servicii superioare de închiriere auto în Focșani, Vrancea la prețuri excelente.
Rezervarea unei mașini este rapidă și comodă.

Website: www.auto-ssg.ro

Arhivă editor:
vranceavrancea

ACDB implementează în perioada 01.08.2017-31.12.2019 proiectul „Râul Putna – crearea sistemului de management integrat pentru Situl de Interes Comunitar Râul Putna şi ariile naturale protejate   … continuare

Broderiile personalizate pot favoriza înțelegerea emoțiilor, abilitatea principală care stă la baza inteligenții emoționale. Atunci când spunem despre un copil că are o inteligență emoțională,   … continuare

Scopul Auto SSG este de a oferi servicii de închiriere auto superioare prin îndeplinirea tuturor dorințelor și așteptărilor clienților. Vă putem oferi autoturisme pentru oameni   … continuare

A fost lansat proiectul „Management adecvat în vederea conservării biodiversității din ariile naturale protejate ROSCI0023 și rezervația naturală 2818 Cascada Mișina” cod SMIS 2014+ 118939   … continuare