Salvează-ți telefonul cu o super carcasa iPhone

02.11.2020

Sunt un împătimit al diverselor gadget-uri care apar pe piață. Tehnologia m-a atras întotdeauna ca un magnet, pentru că a evidențiat atât o evoluție a societății și a cunoașterii umane, cât și pentru că a schimbat lumea.

În ultima vreme, am văzut și mai mult cum tehnologia poate fi de ajutor și cum înlocuiește mijloacele tradiționale de a munci și de a comunica. Tehnologia este un ajutor nesperat, în toate domeniile, mai ales în medicină, cercetare, robotică, domenii care vor propulsa lumea pe alte culmi în viitorul apropiat. Pe mine telefoanele inteligente, laptopurile, aparaturile foto mă atrag așa cum sunt copiii atrași de jucării. Îmi plac pentru caracteristicile lor, în primul rând, pentru diversele funcții care ne fac viața mai ușoară și ne oferă experiențe unice, diferențiindu-ne net de generațiile anterioare. În lume vor fi schimbări majore pricinuite de tehnologie și multe dintre meseriile de astăzi vor dispărea. Până la acele vremuri pe care le vor trăi copiii noștri, nouă ne rămân la îndemână o sumedenie de avantaje ale tehnologiei. Telefonul meu iPhone este cea mai avantajoasă investiție făcută vreodată. De la camera foto, cât și posibilitatea unor înregistrări video bune, pentru filmulețele de scurt metraj pe care le realizez, până la procesor, rezoluție, durabilitatea bateriei, memoria și spațiul de stocare satisfăcătoare, iPhone reprezintă, pentru orice pasionat de tehnologie, un pionier demn de atenție.

carcasa iPhone

Să nu uităm că iPhone a introdus touchscreen și a revoluționat tot ceea ce știam despre telefoane până atunci. Dar ca orice lucru pe care îl avem este supus mereu accidentelor felurite, mai ales dacă sunteți o persoană neatentă sau ghinionistă. La un moment dat, mi-am pus cheile de la casă în același buzunar cu telefonul. M-am relaxat rezemându-mă de o balustradă și am observat mai târziu că mi-am strivit display-ul. Am scăpat de zeci de ori telefonul din mâini, mai ales când era nou și încă nu reușisem să îl protejez. De aceea, când aveți un astfel de telefon, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să cumpărați o carcasa iphone potrivită. Probabil am putea scrie cu toții câteva povești amuzante despre căzăturile propriilor telefoane. Mi-am scăpat telefonul în vasul de toaletă, l-am strivit când l-am scăpat între pernă și grilajul patului, lăsându-mă cu toată greutatea pe el. L-am scăpat adesea din buzunar, în plină stradă. De curând, încercând să fotografiez niște porumbei, l-am scăpat de la balcon. Am avut noroc că stau la parter și am o carcasă super rezistentă din silicon, având colțuri ranforsate pentru reducerea șocurilor.

Ca un făcut, mai ales când ai telefon nou, mâinile îți sunt alunecoase, iar podelele din casă devin pârtie pentru el. Cu o folie de sticlă pentru ecran și carcasă, telefonul este protejat, iar dacă se întâmplă totuși să-l scăpați, nu îl veți pierde pentru totdeauna. Cu cât acestea sunt mai rezistente, cu atât telefonul este mult mai protejat, iar banii dumneavoastră nu sunt aruncați pe fereastră. Eu fac parte dintre cei care înainte au cumpărat mai multe telefoane decât era necesar, pentru că au fost supuse adesea căzăturilor, deși încerc din răsputeri să am grijă de ele. Rezistente la șocuri, waterproof, cu un design elegant, carcasele pentru telefon au un rol practic, dar și estetic. Având două-trei carcase de schimb, am impresia că dețin alt telefon, deși este același. Dar, lucrul cel mai important este că, la prețuri convenabile, îmi pot proteja telefon și să nu-l trec pe lista telefoanelor moarte din cauza unei neatenții stupide.

Carcasele care arată bine, dar oferă și o siguranță sporită pentru telefon, la prețuri mai mici, sunt un ajutor nesperat pentru telefon, prelungindu-i durata de viață, căci amortizează căderile. Unele dintre ele vin în cele mai nepotrivite momente și se întâmplă din cauza neatenției. În lipsa carcasei, impactul ar fi mult prea mare pentru telefon care, deși este rezistent, nu poate face față unui impact uriaș. Este frustrant ca, fiind pasionat de tehnologie, să strângi bani pentru telefonul dorit, să-l primești, în sfârșit, și să-l scapi jos din greșeală, alegându-vă cu display-ul fărâme, de exemplu. Nu știu cum li se întâmplă altor persoane, dar eu am un ghinion nesperat de mare când vine vorba de telefoane.

Care ar fi posibilitatea ca fiind foarte grijuliu, să-ți scapi jos telefonul? În cazul meu depășește 90%. Carcasa din silicon mi-a protejat telefonul în mod excelent. Fără ea, astăzi ar fi trebuit să-mi cumpăr deja alt telefon. Fie că este din silicon, fibră de carbon, fie că este realizată din sticlă securizată cu margini de silicon, carcasa vă va ajuta să vă protejați telefonul și să-l scutiți de o moarte timpurie. Prețurile accesibile vă aduc o calitate extraordinară, carcasele fiind durabile, iar designul potrivit preferințelor dumneavoastră.

Chiar dacă sunteți tentat să folosiți telefonul fără carcasă, fiind atras de designul acestuia, lucru de înțeles, fiți grijuliu, căci se poate întâmpla să îl loviți de suprafețe dure, să-l scăpați de la distanțe apreciabile și astfel să-i provocați daune a căror reperare ar costa mult prea mult. Plătirea unei carcase reprezintă o sumă derizorie în comparație cu sumele pe care uneori ar trebui să le plătim pentru reparații. Carcasele sunt ușoare, chiar dacă vă lasă impresia robusteții, vă permit să folosiți butoanele laterale, sunt plăcute la atingere și vă permit să vă personalizați telefonul cum vă doriți. Prelungiți viața telefonului dumneavoastră cu o carcasă arătoasă și rezistentă! Îmbinați rezistența cu designul nemaiîntâlnit și fiți la adăpost pentru situații nefericite în care v-ați putea zdrobi telefonul!

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro