Recomandăm ca fiecare proiect pentru un imobil să conțină și sistemul de încălzire

De ce este foarte important sa luati in calcul montarea pompelor de caldura inca din faza de proiect
A) Sistemul de incalzire gandit pentru imobil
B) Widfangul (vestibulul)
C) Instalatia de ventilatie
D) Izolatia termica a imobilului

Desi suntem destul de mult ramasi in urma Europei din punctul de vedere al surselor de incalzire pe care le utilizam, precum si al modului in care ne incalzim imobilele, tehnologiile noi din acest punct de vedere sunt tot mai mult discutate in mediile on-line, ca urmare in primul rand a deschiderii catre Europa si nu numai, realizata prin numarul mare de romani care au ales sa munceasca cel putin o perioada in strainatate, care au devenit astfel adevarati ambasadori ai noilor tehnologii privind incalzirea imobilelor.

Fiecare sistem de încălzire necesită anumite condiții pentru o funcționare optimă. Dacă el se alege în stadiul de proiect a construcției aceste cerințe se vor putea respecta cu costuri minime. Dacă el se alege, cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, când construcția este la roșu, o parte din ele necesită cheltuieli suplimentare sau sunt imposibil de îndeplinit.

Există și un detaliu extrem de important, recomandat în prima fază de către cea mai mare parte a arhitecților, vestibulul sau holul de la intrare. Chiar dacă v-ați inspirat dintr-un proiect găsit pe iternet este recomandat ca el să fie adaptate condițiilor meteo din regiunea noastră. Lipsa acestui hol favorizează pierderi mari de căldură în timpul iernii de fiecare dată când deschidem ușa de la intrare.

Tendința actuală, din cauza costurilor scăzute și a confortului ridicat oferit, este ca încălzirea să se facă cu pompe de căldură și sistem de încălzire prin pardoseală.

pompe caldura asg
Pompe căldură ASG

Pompele de căldură ASG sunt pompe de căldură cu utilizare apă-apă (sau pompe de căldură sol-apă), caracterizate printr-un înalt grad de fiabilitate garantat de producător în baza componentelor de înaltă calitate utilizate în construcția echipamentului.

Website: www.pompecalduraasg.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro