Porți mască în mașină? Folosește cu încredere spălătoriile auto self service

28.09.2020

Din ce în ce mai mulți șoferi au început să folosească spălătoriile self service ca urmare a impactului semnificativ și durabil al pandemiei COVID 19 asupra stilului nostru de viață.

Pentru a evita orice confuzie menționăm de la bun început faptul că acest articol nu se dorește a fi unul medical. Nu este un articol bazat pe studii medicale de specialitate. Este un articol bazat pe constatări ale echipei noastre și pe discuții cu diverși clienți ai spălătoriilor Dream Self Wash.

După mai bine de 6 luni de când au apărut primele restricții, pe fondul pandemiei de COVID-19, încă mai sunt locații în care purtarea măștilor este obligatorie. Indiferent dacă suntem de partea celor care consideră că pericolul a trecut, de partea celor care caută soluții de adaptare la valul al doilea al pandemiei sau de partea celor care pur și simplu nu cred că există vre-un pericol … evităm să purtăm masca în interiorul propriului autoturism. Considerăm că suntem în siguranță. Dar suntem într-adevăr în siguranță?

Cine a mai intrat în mașina noastră? Familia? Colegi de servici? Vecinul? Băiatul / fata de la spălătoria auto?

Priviți în jur! La volan nu se poartă mască. Toți șoferii se cred în siguranță la volan. Cu toții considerăm mașina personală un mediu sigur. În interiorul ei credem că suntem în siguranță. Ne dăm masca jos și răsuflăm ușurați. Fără mască în mașina personală.

La recomandarea unui medic am urmărit comportamentul persoanelor care se urcă la volan. Surprinzător. Toți s-au sprijinit de volan. Circa jumătate dintre ei și-au dezinfectat mâinile imediat ce au ajuns în mașină, dar nici aceștia nu și-au dezinfectat volanul. Reluăm. S-au dezinfectat după ce au pus mâna pe volan. În exterior ne luăm fel și fel de măsuri de precauție, dar când ajungem la mașina personală … ne comportăm destul de neglijent. De curiozitate, tu când ți-ai dezinfectat ultima dată volanul?

Dacă exemplul anterior poate fi încadrat pe bună dreptate în rândul celor extreme, următorul exemplu este unul cât se poate de real.

Printre primele măsuri luate de către populație a fost să limiteze la maxim vizitele altor persoane. Tradiționala ospitalitate a dispărut brusc. Din precauție. Persoanele care ne trec pragul sunt atent selectate. Inclusiv în rândul rudelor. Pe același principiu, din ce în ce mai mulți șoferi au decis să nu mai permită accesul altor persoane în autoturismele personale și au renunțat la spălătoriile auto clasice în favoarea celor self service. Din precauție. În mașinile lor intră doar ei și membrii familiilor lor. Această decizie nu este negociabilă.

În urmă cu câteva luni, precauția celor care veneau la spălătoriile self service viza zgârâieturile inerente la o spălătorie auto tradițională. Acum, principala precauție ține de sănătate. Au decis să-și spele singuri mașinile în primul și primul rând din dorința de a nu permite accesul altor persoane în interiorul propriilor autoturisme. Ei doresc să se simtă în siguranță fără mască la volan.

Din discuțiile cu persoane infectate cu coronavirus am înțeles că este suficient să fii în locul și în momentul nepotrivit. În lipsa unor măsuri de protecție totale, ne rămân doar măsurile de precauție. Una dintre ele sunt spălătoriile auto self service.

spalatorie self wash
DREAM SELF WASH

Dream Self WashProfită de prețurile avantajoase pentru echipamente și accesorii spălătorii auto self-service oferite de către societatea noastră și transformă-ți visul într-o afacere de succes. Noi te putem ajuta să mergi mai departe.

Website: www.spalatoriedream.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro