Porțelanul dentar este foarte bine tolerat de țesuturile dentare

11.09.2019

Porțelanul dentar este foarte bine tolerat de țesuturile dentare – organismul nu declanșează reactii de reject, nu dă reacții chimice, nu irită țesutul gingival.

portelan dentar

Masele ceramice (porțelanul dentar) utilizate în medicina dentară au revoluționat acum câteva zeci de ani protetica dentară. Materiile prime din care sunt realizate și componentele ce contribuie la realizarea ceramicii dentare sunt și astăzi individualizate de fiecare producător și utilizate în formule particularizate și chiar secrete. Nu există o rețetă universală după care se produce porțelanul dentar însă este interesant faptul că și în prezent componentele de bază au rămas aceleași.

Ceramica dentară are capacitatea de a reda cu mare fidelitate forma și aspectul natural al dinților, fiind materialul cel mai apropiat de natura dintelui ca structurș și culoare. Porțelanul nu-și modifică nuanța culorii, are stabilitate cromatică, rezistență foarte mare având o duritate similară cu cea a smalțului dentar și un luciu identic cu cel al dinților naturali.

Deoarece cunoaştem cât de importante sunt pentru dumneavoastră serviciile de calitate, vă punem la dispoziţie toată experienţa noastră şi a colaboratorilor noştri.

sonydent
SONYDENT

Noi avem grijă de zâmbetul și sănătatea dinților dumneavoastră, pentru că nimic nu este mai frumos decât un zâmbet plăcut, iar noi ne-am propus să vă ajutăm să-l aveți și să-l păstrați, având totodată și o dantură sănătoasă.

Website: www.sonydent.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro