Peugeot Reconnect la Auto Tivoli Focsani – Test Drive Week, 15-20 iunie 2020

11.06.2020

A venit vremea să ne reconectăm și să ne bucurăm din nou de condus. Dedicăm săptămâna 15-20 iunie experiențelor intense de condus la bordul celui mai recent model Peugeot – noul 208, Mașina Anului în Europa si in Romania. Vii, testezi noile modele Peugeot și poți câștiga o călătorie de un weekend cu modelul Peugeot 208.

Sunt experienţe care îţi domină imaginația şi visele pentru totdeauna! Te așteptăm așadar în perioada 15-20 iunie 2020, între orele 09:00 – 17:00, în showroom-ul Auto Tivoli din Focșani, Calea Munteniei nr. 11, să descoperi și să testezi noul model Peugeot 208, o maşină ce naşte pasiuni nebanuite.

Dacă dorești să participi la această sesiune de Test Drive, te invităm să ne anunți la evenimentul organizat pe pagina noastră de Facebook – Auto Tivoli Focsani. Îți mulțumim și te așteptăm cu mare drag.

Detali suplimentare pe autotivoli.ro

autotivoli
Auto Tivoli

Din 2009 Auto Tivoli este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcii Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo si Jeep in judetul Vrancea. De asemenea, pe plan local, Auto Tivoli reprezinta si marca Peugeot.

Website: www.autotivoli.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro