Petrecere de Revelion 2019 la Cerdac Cotești

Vă așteptăm la Cerdac Cotești pentru cea mai frumoasă petrecere de Revelion 2019!

revelion 2019 focsani

Pentru a începe anul 2019 așa cum se cuvine, cu voie bună alături de cei dragi, Cerdac Cotești a pregătit un meniu deosebit, open bar, muzică live cu Andrei Balan & Band, jocuri de artificii, totul într-o frumoasă atmosferă de petrecere!

Prețul este de 390 lei/persoană

Pentru detalii și rezervări ne puteți contacta la telefon: 0754 224 511.

Andrei Balan

Sunt Andrei și m-am născut la Iaşi în toamna anului 1983, însă copilaria mi-am petrecut-o în satul Frasin, parte a comunei Broşteni din judeţul Suceava, locuri pe unde au trecut şi paşii marelui nostru scriitor şi povestitor Ion Creangă. Provin dintr-o familie minunată, o familie în care doineşte frumosul și buna dispoziţie, unde muzica şi în general arta sunt puse la loc de cinste. Am crescut în casa bunicilor pe malul râului Bistriţa, într-un loc binecuvântat de Dumnezeu, un loc care mi-a dăruit primele cântece, prin vocea bunicii, un loc care mi-a sădit sămânţa unei creşteri alese, bazată pe cele mai pure și originale principii!

Am moştenit dragostea pentru muzica ușoară și pentru muzica populară de la bunici şi de la părinţi, și-mi amintesc că încă de mic, când mergeam cu bunicii la nunțile la care erau invitați în sat, eram fascinat de formația de nuntă care presta la evenimentul respectiv! Membrii formației de nuntă din sat erau obișnuiți cu prezența mea lânga ei și m-au învațat tot ce ține de muzica de nunta, de repertoriu și de tot ce trebuie și ce nu trebuie să facă o formatie de nunta!

Când am urcat prima dată pe o scenă, eram un pitic timid care încerca să-și impresioneze părinții și colegii de clasă. Primele aplauze și încurajările celor care mi-au dat viața m-au făcut să mă simt mai înalt și mai curajos. Evenimente ca acesta au început să se înmulțească în anii care au urmat iar odată cu absolvirea seminarului Seminarului Teologic și începerea cursurilor Facultății de Teologie, împreună cu bunul meu prieten din copilărie, Mihăiță, am început să cântăm la petreceri studențești și alte evenimente publice sau evenimente private organizate pentru publicul larg! În anul 2012 după multă muncă și dăruire, împreună cu Orechestra „Mugurel” din Chișinău, condusă de maestrul Ion Dascal, am imprimat primele mele melodii într-un cadru profesionist, cu o orchestră profesionistă. Ei au fost cartea mea de vizita în drumul meu spre culmile afirmării.

În anii ce au urmat, nu mică mi-a fost mirarea când propunerile de colaborare au venit din toate părțile (mă refer aici atât la nunți cât și la evenimentele speciale atât din familie, cât și la cele publice). În tot acest timp împreuna cu formatia de nunta proprie, am muncit enorm la fiecare sfârșit de saptamana, fiind solicitat la spectacole, momente nupțiale, zile de localități, spectacole umanitare, pe tot cuprinsul țării.

Încerc din răsputeri să conving oamenii ca în orice moment special, de bucurie a vieții au nevoie de o formatie de nunta care să trăiască muzica. Tot ce mi-am propus în viață am realizat doar prin muncă și cu munca mea mă mândresc! Și am făcut toate acestea pentru că eu iubesc oamenii din tot sufletul meu și întâlnirea cu ei este o mare bucurie!

sursa andreibalan.ro

cerdac cotesti
CERDAC COTESTI

Purtând parfumul stilului brâncovenesc, Cerdac Cotești este o pensiune cu restaurant care oferă confortul unui hotel rafinat în atmosfera unică din podgoria Cotești, județul Vrancea. Cu tradiție și rafinament ne întâmpinăm oaspeții cu acel sentiment cald și liniștitor pe care îl simți doar când ajungi acasă.

Website: www.cerdac-cotesti.ro

Arhivă editor:
vrancea
vrancea
vrancea
vrancea
© Vrancea.com.ro