Paza Focșani cu agenți de pază ce protejează atât viețile oamenilor cât și bunurile lor

Paza Focșani cu agenți privați instruiți la cursuri de atestare profesională

Paza cu agenți privați este un serviciu care se ocupă de ceea ce forțele publice de ordine nu pot oferi fiecarui cetățean din Focșani în parte: paza și supravegherea video a locuințelor, a sediilor de firmă, a băncilor, a magazinelor, etc. Agenții companiilor private de pază și protecție sunt bine instruiți și pregătiți, sunt echipați corespunzător cu echipament de protecție adaptat postului de pază pe care îl au, sunt conectați permanent cu dispeceratul și cu echipele de intervenție rapidă.

Utilitatea agenților de pază este dată atât prin prezența lor fizică, impunătoare de obicei, completată de echipamentul specific, dar și prin starea de liniște și sentimentul de siguranță pe care îl au clienții, angajații, proprietarii unei afaceri sau ai unei locuințe, funcționarii unei instituții. Un agent de pază bine echipat și atent la detaliile din jurul său poate crea această stare generală de securitate și confort, iar toți ceilalți implicați vor fi mult mai productivi când nu trebuie să își facă griji pentru siguranța lor, a bunurilor sau a valorilor pe care le dețin.

Hoții se vor gândi de două ori înainte de a acționa într-o locație unde există unul sau mai mulți agenți de pază. Aceștia sunt instruiți să observe orice activitate suspicioasă. Ei pot preveni o situație sau pot reacționa conform procedurilor de pază, când este cazul. Un agent de pază are o arie vizuală mult mai mare decât o cameră video de supraveghere sau un sistem obișnuit de securitate. Observând anumite detalii, agentul poate transmite și un mesaj potențialului infractor, prevenind astfel provocarea unei daune.

Societatea noastră organizează și desfășoară, conform Legii 333 / 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, cursuri de calificre / atestare în ocupația de agent de securitate (agent de pază și ordine).

Pentru detalii privind data la care va începe următoarea grupă și promoțiile în vigoare pentru taxa de școlarizare vă rugăm să ne contactați la telefon 0722 44.77.61.

dds serv constant
DDS SERV CONSTANT Focsani

Cu sediul în Focșani, societatea DDS SERV CONSTANT oferă încă din 2004 servicii de Protecție și Gardă, Calificare / Atestare în ocupația Agent de Securitate și consultanță de specialitate în domeniu.

Obțineți rezultate mai bune alături de un partener de încredere!

Telefon: 0722.44.77.61

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro