Panouri frontale Salamander de înaltă calitate din aluminiu

Firma Salamander Industrie-Produkte GmbH și-a extins sortimentul cu panouri frontale de înaltă calitate din aluminiu, destinate înnobilării suprafeței profilurilor.

Panouri frontale SalamanderÎncepând din această lună sunt disponibile panouri frontale prefabricate de înaltă precizie, cu un sistem clip rațional, pentru toate ușile liftant-glisante Salamander și pentru toate sistemele de profiluri teromizolatoare în grad înalt Brügmann bluEvolution 82 și bluEvolution 92.

În scopul optimizării suplimentare a calității produselor, profilurile de calitate ale firmei Salamander pot fi modernizate acum sub aspect optic dar și funcțional, prin aplicarea de panouri frontale din aluminiu. Aplicarea de straturi premium servește concomitent la cucerirea unor noi segmente de piață dar și la realizarea unor posibilități individuale de realizare, datorită multitudinii variantelor de design.

Pe lângă panourile de acoperire pentru ambele sisteme de profiluri de înaltă eficiență energetică Brügmann bluEvolution 82 și bluEvolution 92 şi sistemului de uși liftant – glisante Salamander i se va aplica acum un nou panou de aluminiu. Ramele de aluminiu special adaptate la sisteme se pot prinde pe ferestrele prefabricate cu un sistem de cleme, asigurând deci un montaj avantajos și o fixare simplă și rațională a elementelor, fără lipire. Deoarece ramele din aluminiu sunt disponibile în formă de bare dar și ca produs finit, utilizatorii vor putea beneficia atât de gradul înalt de calitate din producție cât și de timpul scurt de producție rezultat.

Producția ramelor, stratificarea și livrarea acestora au loc în aceeași locație, ceea ce va simplifica în mod considerabil pe viitor procesul de comandă pentru clienții Salamander și Brügmann bluEvolution. Un alt avantaj este: sortimentul bogat de profiluri se poate combina perfect cu orice stil de construcție pentru că în finisarea panoului frontal de aluminiu sunt posbile toate tipurile de prelucrare pentru ferestre și deschideri – sunt posibile chiar și arcuri rotunde, arcuri ascuţite și ferestre triunghiulare.

Pentru individualitatea cromatică aveți la dispoziție toată gama de nuanțe Eloxal, RAL, o stratificare mată sau fină cu pulbere, nuanțe DB sau culori NCS care se adaptează aproapei oricărei cerințe în materie de culoare.

tamplarie pvc vrancea
OMEGA TAMPLARIE - Focsani, Vrancea

Executăm tâmplărie termoizolantă din anul 2003 și suntem în acest moment unul dintre liderii pieței din Vrancea și din județele limitrofe. Experiența acumulată în acești ani se regăsește în calitatea de top a produselor noastre.

In prezent, OMEGA TAMPLARIE face parte din casele a zeci de mii de români in forme și modele variate, oferindu-le confortul și siguranța de care au nevoie.

Website: www.omegatamplarie.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro