OVB Romania, pusculita viitorului

28.12.2020

Spiritul de prevedere si de a economisi se formeaza din copilarie si ii este de folos omului toata viata. Este bine sa fim intelepti si sa nu:

  • punem in cosul de cumparaturi ceea ce nu avem nevoie. Risipa de bani nu face bine nimanui. Nu avem nevoie de toate produsele din raft, oricat ar fi ele de atragatoare.
  • sa gatim mancare in cantitati industriale pe care sa o aruncam la gunoi, fiindca punem in tomberon munca noastra, dar si resursele si munca altor oameni.
  • sa aruncam hainele imbracate de doua-trei ori, daca nu s-au rupt sau decolorat si daca nu ne agreseaza pielea.

Nu ne trebuie o colectie de genti care se scorojesc, fiindca nu le putem purta, rujuri pe jumatate incepute, care se invechesc, fiindca luam mereu altele.

Ma bucuram in copilarie, de cate ori primeam in dar pusculita si bani pe care sa ii pun in ea. Imi placeau cele prevazute cu capac pe care le puteam reutiliza si eram dezamagita de cele pe care trebuia sa le sparg, sa scot banii.

Am avut pusculita din ceramica in forma de cocos cu creasta rosie si pene colorate si in forma de purcelus alb. Mai tarziu cand am devenit adult am daruit eu insumi pusculite copiilor, sa ii invat sa faca economii.

OVB Romania este pusculita miraculoasa a adultilor.

Spre deosebire de pusculita copiilor in care gaseai exact suma pe care o puneai la pastrare, prin asigurarile OVB oamenii isi sporesc economiile, fiindca banii sunt investiti, iar randamentul este maxim.

Asigurarile mediate de OVB reprezinta pusculita ideala, fiindca:

  • nu poti cheltui banii cand doresti, sa ramai fara bani pentru ziua de maine sau pentru zile grele.
  • suma economisita de tine are o finalitate serioasa. Banii stransi pentru sanatate te pot ajuta cand esti bolnav. Datorita lor, primesti cele mai atente ingrijiri in clinici private performante si o suma lunara din care sa supravietuiesti. Daca nu te imbolnavesti, banii ti se dau la sfarsitul contractului si atunci tu decizi ce faci cu ei.

Multi romani prevazatori strang bani pentru urgente, adica pentru spital, in cazul in care se imbolnavesc. Ei pastreaza banii in casa si acest lucru nu este bun. Stiind de suma respectiva, omul este tentat sa creada ca nu se va imbolnavi niciodata si cheltuieste banii. In plus, acestia se pot devaloriza, fiindca sunt blocati, nu circula. Asigurarea inseamna cresterea banilor si rezervarea lor pentru un scop bine definit. Mai exista si posibilitatea ca banii sa dispara din casa si atunci necazul va fi si mai mare.

Cu siguranta ca in contextul economic actual nu reusesti sa strangi bani pentru reparatia casei, in caz de avarii grave, dar polita de asigurare a locuintei este sfanta.

Ne amintim cat de bune erau carnetele de economii pe care se treceau cu regularitate depunerile, dobanda anuala, extragerile din cont. Evidenta era clara, iar omul avea dovada ca a economisit bani.

Asigurarea este mai avantajoasa decat carnetul de economii din trecut, fiindca ea ii poate fi omului de folos, cand acesta se afla in cea mai critica situatie din viata lui: se imbolnaveste, i se strica locuinta, are o pensie foarte mica de care este nemultumit. Exista asigurari care au o acoperire mare, cum sunt cea de sanatate si de viata, valabile si in caz de nenorocire, dar si cand totul se termina cu bine.

Daca in pusculita personala pui singur o anumita suma, pentru asigurare primesti consiliere personalizata si cineva are grija sa iti inmulteasca banii tai.

De ce OVB Romania? Fiindca a venit din strainatate cu cele mai bune referinte. Sunt 50 de ani de cand sparge topurile celor mai avantajoase asigurari si multumeste milioane de clienti extrem de exigenti. Cu siguranta ca acest mediator de asigurari va avea viata lunga, fiindca este in continua dezvoltare. Dinamica clientilor este fara precedent, fiindca acestia s-au convins de seriozitatea firmei si a celor 100 de parteneri puternici care se ocupa de investirea banilor.

In mod cert ca se va sarbatori centenarul prezentei OVB in lumea intreaga.

Fara OVB Romania ar fi fost mai saraca, iar oamenii nu si-ar mai asigura pensii frumoase, sanatatea, viata si locuinta.

In plus, expertii OVB sunt foarte bine pregatiti si va pot oferi oricand consultanta de care aveti nevoie.

Apreciez oamenii care ma invata sa economisesc si sa am grija de banii mei pe care i-am castigat cu greu. Sa fii independent financiar este de dorit, fiindca nu stii ce se va intampla maine: vei mai avea de lucru, vei mai putea sa lucrezi sau vei trai un timp din ce ai economisit.

Cheltuim enorm de mult in timpul vietii si uneori fara rost. Nu este cazul sa ne reprosam acest lucru decat daca nu am reusit ca in perioada de activitate, cand castigurile erau mari, sa punem in pusculita ideala bani pentru sanatate, bani pentru casa, bani pentru suplimentarea pensiei mici.

Oricine poate face o asigurare, fiindca sumele sunt accesibile tuturor. O asigurare de sanatate nu costa mai mult ca o iesire la restaurant. Acum nu mai putem sa ne rezervam acest rasfat, dar putem economisi banii respectivi.

Pandemia ne-a arata cat de vulnerabila este umanitatea, de aceea sa apelam la expertii OVB sa ne medieze asigurarile.

Banii ne fac puternici, fiindca prin intermediul lor obtinem ingrijire medicala, tratamente, accesul la o viata confortabila.

Asigurarile mediate de OVB nu sunt de ratat, fiindca mai avantajoase ca ele nu exista.

2021 sa ne prinda asigurati si sa invatam sa economisim pentru binele nostru si al celor apropiati.

Asigurarea de sanatate si pensia facultativa ne ofera demnitatea financiara de care are nevoie orice persoana

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro