ONG-urile pot oferi sponsorilor servicii seo

28.08.2019

ONG-urile pot oferi sponsorilor articole postate pe website-urile proprii, optimizate seo conform cerințelor acestora.

Când reprezentatul unui ONG contactează un agent economic în vederea obținerii unei sponsorizări pentru organizarea unui eveniment, este esențial ca cererea de sponsorizare să fie foarte concisă, coerentă și să ofere câteva beneficii – adăugarea logo-ului pe afiș, amplasarea unui roll-up pe căile de acces sau pe scenă, menționarea sponsorilor în discursul de introducere etc.

ONG-urile pot include pe lista de beneficii și servicii SEO directe și indirecte.

Pe scurt, SEO înseamnă promovarea unui website în primele pagini din google după o anumită expresie sau grup de expresii. Unul din mijloacele utilizate de acest serviciu constă în publicarea unor link-uri către website-ul vizat pe alte website-uri.

Un potențial sponsor este un agent economic. Un agent economic care își dorește ca propriul website să apară în motoarele de căutare înaintea celor aparținând principalilor concurenți.

Ce trebuie să facă un ONG pentru a putea oferi servicii SEO?

În primul rând trebuie să aibă un website pe domeniu propriu. Acest website poate fi folosit pentru prezentarea unor detalii suplimentare despre evenimentul organizat și despre evenimentele organizate în trecut, despre partenerii din țară și din străinătate etc.

Cu cât acest website are o vechime mai mare, o actualizare constantă, un trafic mai ridicat și o comunitate mai numeroasă cu atât aportul său seo este mai ridicat.

În al doilea rând, ONG-urile își pot îndemna membrii să-și facă bloguri personale pe domenii proprii. Aceste bloguri pot fi folosite pentru a promova în rândul comunităților din jurul acestora detalii despre evenimentele organizate, cât și pentru găzduirea unor articole optimizate seo pentru sponsori.

Astfel, un ONG poate să ofere un număr mai mare de advertoriale pe care le poate edita și găzdui. Pe website-ul principal și pe blogurile membrilor săi.

Cum bugetele alocate pentru promovarea online sunt din ce în mai consistente, o parte din acestea pot fi atrase de către ONG-uri.

Dacă administrați un ONG cu sediul în județul Vrancea și doriți un website sau / și informații suplimentare despre seo vă rugăm să ne contactați.

smartcupsagency
SMART CUPS AGENCY

Dacă doriți să construiți ceva măreț, cultivați-vă capacitatea de a comunica.

Website: www.smartcupsagency.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro