Oferte imbatabile pentru serviciile de DJ și foto / video profesionale

03.06.2020

De la 1 iunie sunt redeschise terasele, plajele și se reia transportul internațional rutier și feroviar. Se pot organiza concerte în aer liber și competiții sportive.

În toate aceste cazuri trebuie respectate reguli stricte. Si în Focșani oamenii au așteptat cu sufletul la gură ziua de 1 Iunie pentru a se putea răcori la o terasă pentru prima dată în acest an, date fiind condițiile impuse de pandemie. Vremea răcoroasă le-a stricat însă planurile multor focșăneni, dar și patronilor de terase care și-au amenajat spațiile pentru primirea clienților. Redeschiderea teraselor implică mai multe reguli, inclusiv triaj la intrare, trasee prestabilite pentru clienți, mănuși și mască pentru angajați. În plus, la o masă pot sta maximul patru persoane, cu condiția respectării distanței de 1,5 metri între ele. Singura excepție o fac membrii aceleiași familii, care stau în aceeași casă. O distanță de cel puțin 2 metri trebuie să fie și între mese.

Evenimentele private au avut și ele de suferit în această perioadă. Nunțile și cele mai multe botezuri au fost reprogramate sau chiar anulate. Este o perioada dificilă pentru cei care oferă astfel de servicii, pierderile fiind destul de mari.

Cu toate acestea, noi nu considerăm că o majorare a tarifelor ar fi soluția salvatoare în această perioadă. Noi ne-am adaptat la piață și venim în sprijinul dvs cu oferte imbatabile la achiziția serviciilor de muzică, foto, video, gheață carbonică și artificii pentru evenimentele viitoare.

Aveți în vedere numărul ridicat de evenimente festive private amânate din cauza acestei pandemii, anticipăm ca cererea pentru serviciile de DJ și foto – video profesionale să fie foarte mare imediat după ce se vor ridica toate restricțiile. Dacă doriți ca petrecere dvs să fie o reușită, indiferent că veți alege o locație închisă sau una în aer liber, recomandarea noastră este să fiți precaut și să vă alegeți din timp și partenerul pentru serviciile de DJ și foto – video.

party emotion
PARTY EMOTION

Cu o experiență de 20 de ani în radio și tot atâția pe piața organizării de evenimente, cu numeroase colaborări cu artiști de renume local și național, asigur petreceri memorabile prin muzică bună, mixuri surprinzătoare și atmosferă explozivă.

Website: www.partyemotion.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro