Oferim soluții complete de beton amprentat pe planuri orizontale, înclinate sau verticale

30 iun. 2022

Realizăm lucrări de betonare sau pavaje din beton amprentat, pentru persoane particulare și societăți comerciale pe planuri orizontale, înclinate sau verticale, atât pentru exterior cât și interior.

Suntem o companie în continuă dezvoltare. Ne-am impus prin calitatea lucrărilor executate și prin continua implementare a noilor tehnologii. Calitatea și seriozitatea serviciilor noastre este susținută de portofoliul de lucrări și de numărul ridicat de recomandări din partea persoanelor cu care am colaborat.

beton amprentat

Decoruri beton amprentat

Betonul amprentat este la fel de vechi ca betonul însuși. Cu ajutorul lui se pot imită decoruri din cărămidă, granit, gresie, roci minerale, dușumele din lemn etc. Cu tehnici și instrumente moderne, podelele din beton pot fi personalizate pentru a arăta în diverse moduri, de la strălucitoare la colorate, ștanțate și texturate. Această posibilitate de personalizare îl face un material practic și foarte apreciat de arhitecții îndrăzneți, aflați în căutare de elemente de design personalizabile.

Posibilitatea de a fi folosit pe toate planurile este o invitație adresată persoanelor cu imaginație. Fiecare dintre noi ne dorim ca biroul firmei sau livingul în care ne invităm prietenii să arate atractiv și frumoas. Cu ajutorul betonului amprentat, le poți face să arate așa cum îți dorești să arate. Poate fi folosit în aproape fiecare cameră din casă și nu are limită de design, culoare sau efect vizual.

Modele beton amprentat

Pentru clienții pasionați de anumite modele clasice am conceput și realizat o gamă diversificată de modele bazate pe forme, texturi și culori diferite. Pentru arhitecți, pe de altă parte, dispunem de posibilitatea de a realiza modele cu elemente de design personalizate – acest tip de beton necesită multă măiestrie și timp, dar produce un aspect impecabil care nu poate fi produs în serie.

O pardoseală din beton amprentat este o alegere excelentă de design atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Datorită particularităților sale, betonul amprentat este cel mai potrivit atunci când turnați o placă proaspătă sau modificați una deja existentă. Betonul amprentat este o alegere ideală pentru zonele cu trafic pietonal intens.

Întreținere beton amprentat

O suprafață cu beton amprentat poate rezista frumos ani de zile dacă este realizat corespunzător. Pentru a se evita situațiile neplăcute care pot să apară în timp, recomandăm ca terenul să fie stabilizat în prelabil cu maximă responsabilitate. Betonul amprentat este ușor de întreținut, necesitând puțin mai mult decât o măturare și o ștergere umedă pentru a-l păstra curat. Resigilarea periodică, o dată la maxim 24 luni, îi păstrează aspectul curat și lucios.

Betonul amprentat este incredibil de durabil și necesită o întreținere redusă, astfel încât nu va trebui să-ți faci griji cu privire la cheltuielile de întreținere.

Prețuri beton amprentat

Suntem deschiși către orice propunere de colaborare în realizarea diferitelor proiecte. Personalul nostru este calificat pentru a putea executa orice fel de lucrare în condiţii de siguranţă și profesionalism. În functie de particularitățile și complexitatea fiecărui proiect ne deplasăm oriunde în România. Orice proiect reușit presupune o bună colaborare și comunicare între designer, beneficiar și executant.

Prețul final pentru m2 de beton amprentat depinde de mai mulți factori. Experiența în domeniu ne permite finalizarea lucrărilor cu un buget minim alocat. Un buget minim nu înseamnă folosirea unor produse și servicii ieftine. Un buget minim înseamnă optimizarea bugetului disponibil, folosirea eficientă a resurselor financiare existente, respectiv minimizarea pierderilor în timpul execuției și a cheltuielilor de întreținere. În situația în care vă întocmiți proiectul pentru o clădire nouă și ați urmat recomandarea arhitectului de a vă decora aleele din curte sau diverse camere din interior cu beton amprentat, sfatul nostru este să ne contactați pentru a vă transmite câteva detalii de construcție pe care este indicat să le includeți în proiect.

Doar alături de un partener cu experiență în domeniu vei putea finaliza lucrarea cu bugetul minim alocat. Un buget minim nu înseamnă folosirea unor produse și servicii ieftine. Un buget minim înseamnă optimizarea bugetului disponibil, folosirea eficientă a resurselor financiare existente, respectiv minimizarea pierderilor în timpul execuției și a cheltuielilor de întreținere.

Suntem deschiși către orice propunere de colaborare în realizarea diferitelor proiecte. Personalul nostru este calificat pentru a putea executa orice fel de lucrare în condiţii de siguranţă și profesionalism. În functie de particularitățile și complexitatea fiecărui proiect ne deplasăm oriunde în România. Orice proiect reușit presupune o bună colaborare și comunicare între designer, beneficiar și executant.

Apelează cu încredere la noi și te vei convinge că ai făcut alegerea potrivită.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.