O casă elegantă are nevoie de perdele potrivite

O casă elegantă nu trebuie să aibă doar mobilier, covor și decorațiuni, ci și perdele potrivite.

Alegând perdelele potrivite, vă puteți face casa mai frumoasă și mai elegantă. Există însă lucruri care merită să fie luate în considerare înainte să ne alegem un anumit model sau o anumită combinație de perdele și draperii.

Perdelele și draperiile au diferite țesături și stiluri. Perdelele sunt, de regulă, din țesături mai ușoare și mai subțiri. Draperiile sunt din țesături grele și mai groase. Ele au un rol estetic și unul de reglare termică.

Înainte de măsurarea perdelele, gândiți-vă dacă doriți ca fereastra dvs. să pară mai mare sau doar să o acoperiți. Dacă doriți să pară mai mare, măsurați de la câțiva centimetri mai jos de fereastră până la tavan. Dacă doriți să acoperiți fereastra, măsurați de la câțiva cm de deasupra ferestrei. Sistemul de prindere al perdelelor trebuie ales înainte de stabilirea dimensiunii finale a perdelelor.

Înainte de alegerea culorii perdelele și draperiilor gândiți-vă dacă doriți ca aceasta să combine sau să fie în contrast cu culorile pereților, obiectelor din interior sau a florilor din încăpere.

Unul din rolurile indirecte ale draperiile este de a reduce costurile de încălzire sau de răcire a încăperii. Draperiile mai groase captează căldura în timpul iernii, în timp ce țesăturile mai ușoare permit o ventilație adecvată.

Un alt aspect ignorat frecvent înainte de alegerea unui perdele este dacă fereastra primește sau nu lumină directă de la soare. Lumina excesivă poate deteriora orice țesătură în timp, dar există și țesături mai durabile.

Instrucțiunile de spălare și de călcare sunt extrem de importante. Solicități de fiecare dată informații în această privință.

La final, după ce v-ați documentat corespunzător, ați stabilit dimensiunile, culorile și țesăturile, mai rămâne o singură alegere – la comandă sau produs finit. Principalul avantaj al unui produs finit este prețul mai mic. Principalele avantaje ale unui produs la comandă este o gamă net superioară din care putema alege și posibilitatea de a obține exact dimensiunile dorite.

Vă așteptăm să ne vizitați la showroom nostru, situat în Focșani, într-un spațiu elegant și rafinat!

dia decor focsani
DIA DECOR - Decorațiuni interioare textile

Oferta noastră de solutii, servicii si produse conține: perdele, draperii, tapiterii, textile HORECA alese dintr-o vasta colectie de tesaturi. Promovăm accesorizarea și personalizarea ca elemente definitorii în designul de interior.

Website: www.diadecor.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro