Nu deschide pc-ul în pijamale dacă vrei să obții randament pe termen lung

28.01.2021

Nu deschide pc-ul în pijamale dacă vrei să obții randament pe termen lung.

Lucrul de acasă nu este o noutate. Și înainte de această pandemie erau persoane care lucrau de acasă. Constrânși de anumite motive. „Distanța” dintre cele două părți implicate era de câteva sute de km. Sau, pur și simplu, persoanele respective aveau un anumit respect față de proprie libertate și creativitate. Indiferent de motivul pentru care au ales să lucreze de acasă, ei au recunoscut importanța diferențierii clare a mediului de lucru de cel casnic.

Amenajarea biroului acasă depinde de disponibilitățile fiecăruia dintre noi. Sunt persoane care au transformat în birou o cameră întreagă. L-au amenajat și dotat după placul lor. Sunt persoane care și-au amenajat în birou un colțișor liniștit. Unul dintre colaboratorii noștri, care lucrează de acasă, și-a păstrat pe birou poza cu copiii săi … chiar dacă în această perioadă sunt în camera alăturată.

Pe termen scurt, poți să duci la bun sfârșit câteva cerințe … în pijamale și cu copiii pe la picioare. Doar o perioadă scurtă. Apoi, efectele negative ale acestui compromis încep să-și facă apariția. Tocmai din acest motiv este important să învățăm din experiența celor care lucrează de acasă de câțiva ani. Primul sfat – Nu deschide pc-ul în pijamale dacă vrei să obții randament pe termen lung. Al doilea – amenajează-ți un loc unde să te simți ca la birou.

Talouri canvas cu 20% reducere

Tablourile noastre sunt imprimate pe bumbac 100% sau pânză texturată cu aspect „crăpat” asemănătoare vechilor pergamente, laminat cu textil nețesut, care asigură o separare foarte bună a detaliilor și o saturație excelentă a culorilor. Pânza este rezistentă la rupere și la întindere, la temperaturi extreme de -6 ℃ sau 70 ℃ cât și la agenți externi din mediul înconjurător. Totadată, ea îndeplinește cererile actuale privind nerăspândirea flăcărilor și cele de protecție a mediului (nu contine cadmiu).

Mai multe detalii despre prezenta campanie de reducere sunt prezentate în pagina Decorează-ți biroul de acasă cu 20% reducere.

fototapet tablouri
FOTOTAPET TABLOURI

La noi puteți găsi mii de fototapete vlies moderne și tablouri în diferite categorii de teme: flori, peisaje, ornamente, efect 3D, vintage & retro și o echipă dispusă să vă ofere tot sprijinul pentru a da viață pereților din căminul sau biroul dvs.

Website: www.fototapet-tablouri.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro