Noul PEUGEOT 208, finalist în „CAR OF THE YEAR 2020”

09.12.2019

Noul PEUGEOT 208 este unul dintre cei 7 candidați la câștigarea premiului COTY (Car of The Year) 2020. Lista celor 7 finaliști a fost anunțată pe 25 noiembrie. Noul PEUGEOT 208 seduce prin personalitatea puternică și tehnologia prezentă la bord. Modelul oferă puterea de a alege între motorizarea termică sau pur electrică. Câștigătorul premiului COTY va fi dezvăluit pe 2 martie 2020, la Geneva (Elveția).

PEUGEOT 208

Noul PEUGEOT 208 este o apariție spectaculoasă pe segmentul său. Modelul este oferit încă de la lansare cu motorizări pe benzină și diesel, dar și într-o variantă electrică. Designul elegant și dinamic este completat de tehnologiile inovatoare prezente la bord (PEUGEOT i-Cockpit ® 3D cu head-up display, volan compact și ecran tactil), ce promovează ergonomia. Sistemele de asistență la condus propuse de Noul Peugeot 208 sunt rezervate în mod obișnuit segmentelor superioare.

Lista scurtă a modelelor nominalizate la titlul Car of the Year 2020 include, în ordine alfabetică:
– BMW Seria 1
– Ford Puma
– PEUGEOT 208
– Porsche Taycan
– Renault Clio
– Tesla Model 3
– Toyota Corolla

PEUGEOT a câștigat în total cinci premii COTY și a fost inclus pe lista scurtă pentru a doua oară în decurs de 2 ani. Juriul premiului COTY este format din 60 de jurnaliști auto, reprezentând 23 de țări din Europa. Fondat în 1964, “Car of the Year” este unul dintre cele mai râvnite premii din industria auto.

autotivoli
Auto Tivoli

Din 2009 Auto Tivoli este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcii Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo si Jeep in judetul Vrancea. De asemenea, pe plan local, Auto Tivoli reprezinta si marca Peugeot.

Website: www.autotivoli.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro