Norvegienii au alocat 1 miliard $ pentru infrastructura de biciclete

18.03.2016

Norvegienii vor investi 935 milioane $ la nivel național pentru infrastructura de biciclete

In timp ce în Focșani nu există nici măcar o singură pistă de biciclete lipsită de obstacole, autoritățile din Norvegia au anunțat că vor cheltui 8 miliarde coroane norvegiene, aproximativ 935 milioane $, pentru a ridica propria infrastructură de biciclete la nivel de rețea de autostrăzi. Ei doresc să încurajeze navetiștii să renunțe la autoturismele personale în favoarea bicicletelor, motiv pentru care benzile sunt proiectate astfel încât să le permită deplasarea la viteze relativ mari în condiții de maximă siguranță. (sursa bicycling.com)

biciclete norvegia

Cum tendința de a ne muta în comunele limitrofe Focșaniului este din ce în ce mai ridicată, consider că o astfel de inițiativă este binevenită și pentru orașul nostru. Putem începe, de exemplu, cu alocarea unor spații pentru prinderea bicicletelor în siguranță.

biciclete vrancea
Meli's - magazinul cu biciclete care îți pregătește aventura.

Comercializăm biciclete și accesorii de top dar credem că diferenţa constă în sfaturile de calitate pe care vi le oferim pentru a vă face cât mai plăcută experienţa dumneavoastra pe bicicletă.

Distribuim o gamă largă de biciclete, astfel încat orice începător sau pasionat poate găsi ce işi doreşte în magazinul nostru virtual.

Website:
© Vrancea.com.ro