Magazinul cu incalzitoare piscina si multe alte accesorii folositoare!

29.10.2020

Inotul este una din cele mai sanatoase activitati sportive, deoarece este un sport care poate fi practicat de persoane de toate varstele. Asta pentru ca imbunatateste circulatia si ajuta la intarirea oaselor. Insa, deseori iarna se suspenda aceasta activitate din cauza frigului. Daca vara apa din piscina poate fi incalzita de soare, in timpul sezonului rece sunt necesare incalzitoare piscina care sa regleze temperatura la un nivel placut.

incalzitoare piscina

Cu exceptia cazului in care locuiti intr-o zona in care este cald tot timpul anului, probabil ca vor exista momente in care piscina dvs. este prea rece pentru a va bucura de ea. Un incalzitor pentru piscina este o modalitate excelenta de a controla temperatura piscinei dvs. si poate prelungi numarul de zile in care poate fi utilizat in fiecare an. Incalzitoarele pentru piscina functioneaza pe gaz, electricitate sau energie solara si sunt oferite intr-o varietate de dimensiuni si modele.

Pompa pentru piscina circula apa rece din piscina in sistemul de incalzire. Apa trece mai intai printr-un filtru si apoi intr-o camera de incalzire. Pe masura ce apa trece prin camera, caldura este extrasa din sursa de caldura si transferata in apa. Apa incalzita este apoi returnata la piscina.

Incalzitoarele pe gaz functioneaza fie pe propan, fie pe gaz natural, care este ars intr-o camera de incalzire. Apa din piscina este incalzita pe masura ce intra in contact cu aceasta camera. O pompa de caldura foloseste electricitatea pentru a captura caldura din aerul exterior si a o transfera in apa rece. Incalzitoarele solare pentru piscina circula apa prin colectoare care folosesc soarele ca sursa de caldura.

Incalzitoarele pentru piscine cu gaz sunt cele mai populare, insa, in functie de locatia si utilizarea dvs., este posibil sa nu fie cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor in comparatie cu unitatile electrice sau solare. Incalzitoarele electrice pentru piscina cu pompa de caldura sunt mai potrivite pentru utilizare atunci cand temperatura aerului exterior este peste 21 de grade. Cu cat temperatura aerului exterior este mai rece, cu atat necesita mai multa energie. Incalzitoarele solare pentru piscine ofera costuri de functionare anuale reduse, dar pot fi capabile sa incalzeasca apa din piscina doar la aproximativ 28 de grade.

Cu instalarea si intretinerea corespunzatoare, incalzitoarele pentru piscine cu gaz ar trebui sa dureze aproximativ cinci sau mai multi ani. Pompele de caldura electrice pot avea o durata de viata mai mare de 10 ani. Un sistem solar de incalzire a piscinei intretinut corespunzator ar trebui sa functioneze timp de pana la 20 de ani. Durata reala de viata a oricarui incalzitor de piscina poate fi redusa prin expunerea la conditii meteorologice dure, la o sursa de alimentare inconsistenta, la utilizarea excesiva sau la functionarea necorespunzatoare. Producatorii ofera de obicei un ghid pentru functionarea si intretinerea corespunzatoare cu fiecare unitate.

Cautarea incalzitorului perfect pentru piscina sau SPA-ul dvs. este uneori plina de acronime ciudate, dimensiuni ciudate … si ce naiba este un milivolt? Speram, prin acest articol, sa va oferim toate informatiile necesare pentru a gasi incalzitorul potrivit pentru piscina dvs.

Atunci cand achizitionati un incalzitor, o consideratie majora este tipul de energie utilizata. Locatia dvs. va juca, de asemenea, un rol in tipul de incalzire si dimensiune. Multi clienti rezidentiali ar putea lua in considerare o unitate comerciala, deoarece aceste incalzitoare sunt mai grele si pot rezista utilizarii grele a unei piscine in timpul sezonului de varf. Daca va incalziti piscina pe tot parcursul anului sau utilizati piscina mai des decat proprietarul mediu al piscinei rezidentiale, este recomandata o unitate comerciala.

Cand vine vorba de asta, exista doar cateva modalitati de a incalzi apa … Cea mai obisnuita metoda este utilizarea unui incalzitor cu gaz. Aceste incalzitoare vor arde gaz natural sau propan pentru a incalzi apa. Exista, de asemenea, pompe de caldura care functioneaza in esenta ca un aparat de aer conditionat inapoi. Pompele de caldura utilizeaza agent frigorific condensat care se incalzeste pe masura ce este condensat. Va folosi caldura din agentul frigorific de condensare pentru a incalzi apa. In cele din urma, exista toate incalzitoarele electrice. Acestea au un element care se incalzeste folosind electricitate de inalta tensiune. Apa trece peste element, incalzind apa.

Incalzitoarele pe gaz sunt cea mai populara optiune atunci cand vine vorba de incalzirea apei, deoarece acestea sunt cele mai versatile si mai puternice. Singurul aspect important in ceea ce priveste incalzitoarele pe gaz este elevarea. Daca va aflati in zone cu altitudine mai mare, va trebui sa luati in considerare cota dvs. atunci cand cumparati un incalzitor. In timp ce altele vor necesita un incalzitor specific, in functie de altitudinea dvs. Exista doua tipuri principale de gaz cu aceste incalzitoare: gaz natural si propan. Atunci cand alegeti tipul de gaz pentru sistemul dvs., verificati daca aveti nevoie de un rezervor de propan sau daca puteti alimenta o conducta de gaz natural catre incalzitorul dvs. de la sursa. Daca exista intrebari cu privire la gaz, furnizorul dvs. local de gaz este cel mai bun punct de contact. Unele incalzitoare pot fi usor convertite din gaz natural in propan si invers, altele nu. Am fi bucurosi sa examinam diferite optiuni impreuna cu dvs.

Incalzitoarele electrice sunt diferite de pompele de caldura deoarece folosesc electricitatea pentru a incalzi un element care incalzeste apa pe masura ce trece. Acestea folosesc foarte mult curent si tensiune pentru a incalzi apa si sunt utilizate de obicei pe corpuri de apa mai mici, cum ar fi statiunile balneare si bazinele mici supraterane. Magazinul piscineservice.ro este locul ideal de unde puteti achizitiona incalzitoare piscina la preturi fara egal!

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro