La Auto Sima puteți veni cu mașina veche și pleca cu una nouă

27.06.2019

Consilierii de vânzări de la Auto Sima vă pot ajuta prin programul Buy Back, atunci când doriți să vă achizionați o mașină nouă, să o vindeți pe cea veche.

Evaluarea tehnică a autoturismului dumneavoastră este efectuată în incinta service-ului Auto Sima. In urma evaluării tehnice se va face o evaluarea financiară a mașinii de către consilierii de vânzări de la Auto Rulate.

masini rulate vrancea

La serviciile Buy-Back au început să apeleze din ce în ce mai mulți proprietari de mașini ca urmare a scăderii cererii de mașini rulate comercializate prin diverse târguri. Încrederea în aceste autoturisme a scăzut atât pentru cele aduse din alte țări, cât și pentru cele care au rulat deja pe drumurile din țara noastră. Această lipsă de încredere se datorează în special imposibilității proprietarilor de a oferi garanții cumpărătorilor.

Auto Sima dispune un pachet complet de servicii Buy-Back dedicate mașinilor rulate, pornind de la evaluare gratuită de către tehnicieni specializați (în funcţie de o serie de criterii obiective precum starea tehnică, numărul de kilometri, anul de fabricație şi existenţa istoricului maşinii) și până la expunere şi prezentare spre vânzare autoturisme în sistem custodie. Astfel, mașina veche va fi revândută cu garanţie tehnică. acordată conform normelor în vigoare.

Pentru informaţii suplimentare privind oferta Buy-Back Auto Sima vă invităm să accesați website-ul autosima.ro şi vă asteptăm la showroom-ul nostru.

auto sima
AUTO SIMA Focsani

Peste 24 de ani de tradiție în domeniul auto • Profesionalism, experiență și seriozitate

Dacă dorești să-ți achiziționezi o mașină rulată vino prima dată la noi ca să-ți prezentăm oferta noastră detaliată. Venim în sprijinul clienților cu o gamă completă de servicii auto.

Website: www.autosima.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro