Interviu video despre perferformanța pompei de cădură ASG

Coeficientul de performanță (COP) al unei pompe de căldură reprezintă în termeni uzuali randamentul ei. În fișa tehnică nu a fost denumit randament pentru a nu infirma legile fizicii care spun ca orice randament este subunitar.

perferformanța pompei de cădură ASG

COP reprezintă câți kilowati termici produce pompa de căldură prin consumarea unui kilowat de energie electrică. Ca exemplificare, dacă o pompă de căldură apă-apă în circuit deschis are COP = 5,5, înseamnă că la fiecare kilowat de energie electrică consumat de la rețea, pompa de căldură respectivă produce 5,5 kw de energie termică. Vă recomandăm și pagina Coeficientul de performanță al unei pompe de căldură unde am prezentat mai multe detalii.

Interviu video despre perferformanța pompei de cădură ASG

Vă invităm să urmăriți un interviu video despre performanța unei pompe de căldură ASG. Aceste pompe sunt produse în Focșani și încorporează o tehnologie modernă, cu elemente de noutate, cu plus de eficiență față de pompele similare existente pe piață.

Încălzirea unui imobil poate fi comparată cu umplerea unui ciur cu apă. Cu cât ciurul are mai multe găuri, cu atât mai multă apă se pierde, iar cantitatea de apă care trebuie introdusă în ciur pentru ca acesta să fie plin în permanență este mai mare. Tot astfel, în cazul unui imobil, sursa de căldură trebuie să compenseze toate pierderile de căldură ale imobilului, pentru a putea menține temperatura prestabilită la interior. Un imobil izolate termic corespunzător, va elimina drastic pierderile de căldură și va necesita o putere foarte mică pentru încălzire, diferență care se va concretiza în final în cheltuieli foarte mici privind încălzirea.

Cei care ne-au implementat recomandările privind realizarea instalației de încălzire și izolare a imobilului au facturi de încălzire cu pompa de căldurl ASG cu mult sub valoarea de 100lei / 100 mp.

Pentru mai multe informații despre pompele de căldură ASG și solicitări cotații de preț vă așteptăm pe website-ul nostru pompedecalduraasg.ro

pompe caldura asg
Pompe căldură ASG

Pompele de căldură ASG sunt pompe de căldură cu utilizare apă-apă (sau pompe de căldură sol-apă), caracterizate printr-un înalt grad de fiabilitate garantat de producător în baza componentelor de înaltă calitate utilizate în construcția echipamentului.

Website: www.pompecalduraasg.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro