Intabulează în Vrancea cu ingineri geodezi autorizați de A.N.C.P.I.

Una dintre principalele condiții ca un imobil să poată fi înstrăinat sau dispoibil pentru alte operațiuni privind dreptul de proprietate al acestuia este ca el să fie intabulat – dreptul de proprietate să fie înscris în Cartea Funciară.

cadastru vrancea

Intabularea (înscrierea în Cartea Funciară) se realizează în baza rezultatelor obținute la cadastru – identificarea, măsurarea, descrierea și înregistrarea imobilelor (apartamente, terenuri, case) în documentele cadastrale și reprezentarea acestora pe hărți și planuri cadastrale, motiv pentru care cadastrul și intabularea sunt două servicii complementare.

Cazuistica înregistrată în acest domeniu a confirmat faptul că proprietarii care au privit rezultatele măsurătorilor cadastrale doar ca pe o altă hârtie necesară la dosar s-au înșelat. Dacă o eroare de câțiva cm la un teren agricol poate fi considerată neglijabilă, altfel este percepută la un teren situat într-o zonă rezidențială cu un vecin care își cunoaște drepturile. Arhitecții cu adevărat profesioniști solicită hărțile cadastrale în timpul negocierilor unui proiect. Atenția la fiecare detaliu este cu atât mai mare cu cât și pretențiile feng shui ale clientului sunt mai ridicate.

A intabula un imobil necesită o atenție sporită la fiecare detaliu. La care detalii? Răspunsul la această întrebare confirmă nivelul de pregătire al inginerilor geodezi și posibilitățile tehnice de care aceștia dispun. Pentru a vă putea oferi un răspuns detaliat noi am investit în echipamente performante și ne documentăm cu privire la noile cerințe ale birourilor de arhitectură.

Specialistii TopLandCad S.R.L. (o companie cu sediul in Focsani care vă oferă servicii complete de cadastru, topografie și geodezi) sunt ingineri geodezi autorizați de A.N.C.P.I. (Agentia de Cadastru și Publicitate Imobiliară) și membrii ai Ordinului Geodezilor Români. Echipa noastră vă oferă garanția executării serviciilor în conformitate cu normele și regulamentele în vigoare, la cel mai înalt standard de calitate.

cadastru vrancea
TOP LAND CAD - Topografie si cadastru Focsani, Vrancea

TopLandCad S.R.L. este o companie cu sediul în Focșani care vă oferă servicii complete de cadastru, topografie și geodezie.

Specialiștii noștri sunt ingineri geodezi autorizați de A.N.C.P.I. (Agenția de Cadastru și Publicitate Imobiliară) și membri ai Ordinului Geodezilor Români.

Website: www.toplandcad.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro