Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Inscrie-te astăzi la Cursul Agenți de Securitate Focșani organizat de DDS SERV CONSTANT

Cursul Agenți de Securitate Focșani organizat de DDS SERV CONSTANT. Inscrie-te astăzi si obține cea mai bună pregătire în domeniu!

Societatea noastră organizează și desfășoară, conform Legii 333 / 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, cursuri de calificre / atestare în ocupația de agent de securitate (agent de pază și ordine).

Cursul Agenți de Securitate Focșani

Cursurile sunt organizate în conformitate cu planurile de învățământ și planurile tematice avizate de instituțiile abilitate în acest sens.

Curs Agenți de Securitate – DDS SERV CONSTANT Focșani, Vrancea

Durata cursurilor este de 10 săptămâni, incluzând instruirea teoretică și instruirea practică.

Instruirea teoretică se va desfășura în Focșani. In funcție de grupa înscrisă, aceasta se va putea organiza și în Adjud, Panciu, Odobești sau în alte localități – inclusiv din alte județe.

Practica în serviciul de pază poate fi executată în cadrul DDS SERV CONSTANT, cât și la alte obiective cu care societatea noastră are încheiate convenții de colaborare în acest sens.

Cursurile sunt susținute de lectori profesioniști cu o vastă experiență în domeniile de specialitate aferente pregătirii acestora – juriști, foste cadre M.A.I., psihologi, ingineri în sisteme de avertizare la efracție, incediu etc.

Cursurile se vor încheia cu o evaluare finală pentru obținerea certificatului de calificare / atestare. Certificatele au o recunoaștere națională și în țările membre U.E.

Pentru detalii privind data la care va începe următoarea grupă și promoțiile în vigoare pentru taxa de școlarizare vă rugăm să ne contactați la telefon 0722 44.77.61.

Societatea noastră este autorizată încă din 2004 de către Ministerul Muncii, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Învățământului, pentru organizarea și desfășurarea cursurilor de pregătire teoretică și practică pentru ocupația de agent de securitate (agent de pază și ordine) finalizate cu certificate / atestate de absolvire a acestora.

dds serv constant
DDS SERV CONSTANT Focsani

Cu sediul în Focșani, societatea DDS SERV CONSTANT oferă încă din 2004 servicii de Protecție și Gardă, Calificare / Atestare în ocupația Agent de Securitate și consultanță de specialitate în domeniu.

Obțineți rezultate mai bune alături de un partener de încredere!

Telefon: 0722.44.77.61

Arhivă editor:
vranceavrancea

ACDB implementează în perioada 01.08.2017-31.12.2019 proiectul „Râul Putna – crearea sistemului de management integrat pentru Situl de Interes Comunitar Râul Putna şi ariile naturale protejate   … continuare

Broderiile personalizate pot favoriza înțelegerea emoțiilor, abilitatea principală care stă la baza inteligenții emoționale. Atunci când spunem despre un copil că are o inteligență emoțională,   … continuare

Scopul Auto SSG este de a oferi servicii de închiriere auto superioare prin îndeplinirea tuturor dorințelor și așteptărilor clienților. Vă putem oferi autoturisme pentru oameni   … continuare

A fost lansat proiectul „Management adecvat în vederea conservării biodiversității din ariile naturale protejate ROSCI0023 și rezervația naturală 2818 Cascada Mișina” cod SMIS 2014+ 118939   … continuare