Încălțăminte cu adevărat uimitoare, perfectă pentru orice petrecere

14.09.2020

Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a-ți potrivi pantofii cu ținuta ta, în timp ce arătați încă foarte, foarte modern.

Alege pantofi care sunt cu o nuanță mai închisă decât ținuta ta.

Pentru a evita factorul cringe care vine adesea din amestecarea a două culori similare, dar ușor diferite, optează pentru o pereche de pantofi cu o nuanta mai închisa decât ținuta ta – o rochie roșie ca focul cu o pereche de tocuri roșii cherry, de exemplu. Diferența de culoare va fi aproape evidentă pentru cei mai mulți, dar va împiedica să fiti in discordanta.

Încercați să modelați o ținută cu ușoare variații pe o singură culoare.

Te-ai îngrijorat că vei părea prea comuna? Alegeți o singură culoare ca punct de plecare. Apoi, găsește piese în nuanțe care sunt doar ușor diferite una de cealaltă pentru un aspect total modern – așa cum a făcut Middleton cu tocuri într-un albastru mai deschis decât cel al rochiei sal..

Asigurați-vă că pantofii dvs. nu sunt de aceeași culoare și material ca tinuta voastră.

Pentru a evita că „mi-am tăiat draperiile pentru a face o rochie și pantofi”, aveți grijă să nu se potrivească și materialului ținutei tale cu pantofii. În schimb, alegeți încălțăminte în aceeași culoare cu cea pe care o purtați, dar într-un material diferit – să zicem, catifea sau metal, pentru a adăuga textură ținutei tale. Markle știe.

Nu vă fie teamă să purtati acelasi imprimeu.

Nu toată lumea are o rochie și o pereche de pantofi în acelașiimprimeu șezând în dulapul lor, dar din când în când doriți să faceți o declarație mare, și nu există o modalitate mai bună de a face asta decât prin împerecherea accesoriilor și a unei ținute în același model. Furați un truc de styling de la Tess Holliday și amestecați și potriviți printuri. Folosiți-o ca modalitate de a obține mai multă uzură din toate imprimeurile de animale pe care le-ați stocat în ultimele sezoane.

Aplicați acest truc de stil pe ținute mai casual.

Aruncați regula conform căreia trebuie să vă asortați pantofii cu ținuta dvs. doar pentru ocazii mai formale. Există ceva atât de proaspăt în ceea ce privește realizarea acestui lucru cu o ținută mai casual, precum o salopetă crem și cizme din piele, chunky, așa cum s-a vazut la Săptămâna modei din Seul.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro