În service-ul Auto Sima beneficiați de servicii de tinichigerie și vopsitorie profesionale, la cele mai înalte standarde

06.01.2020

În service-ul Auto Sima puteți beneficia de servicii de tinichigerie și vopsitorie profesionale, la cele mai înalte standarde de calitate. Oferim servicii de caroserie și tinichigerie pentru toate tipurile şi modelele de autovehicule.

Toate reparațiile care au ca obiect caroseria mașinii, se desfășoară într-un spațiu amenajat și utilat cu aparatură de ultimă generație dedicată special serviciilor de tinichigerie, astfel încât calitatea lucrărilor executate este una foarte ridicată. La acest lucru contribuie și calificarea foarte înaltă a personalului nostru.

În atelierele de tinichigerie și vopsitorie auto folosim cele mai moderne, economice și ecologice tehnologii.

Mai multe detalii despre oferta noastră de tinichigerie și vopsitorie auto puteți consulta pe autosima.ro.

Vă invităm în unitățile noastre pentru a beneficia de tehnicieni profesioniști, garanție pentru piese, garanție pentru calitatea intervenției și o deservire promptă la prețuri corecte.

auto sima
AUTO SIMA Focsani

Peste 24 de ani de tradiție în domeniul auto • Profesionalism, experiență și seriozitate

Dacă dorești să-ți achiziționezi o mașină rulată vino prima dată la noi ca să-ți prezentăm oferta noastră detaliată. Venim în sprijinul clienților cu o gamă completă de servicii auto.

Website: www.autosima.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro