În SEO, unde nu-i strategie e vai de buget

23.12.2019

Rezultatele SEO nu apar peste noapte, ci necesită o strategie constantă de lungă durată.

seo focsani

SEO se bazează pe un algoritm extrem de complex și într-o schimbare continuă. Cu toate acestea, este unanim acceptat faptul că este imposibil să apară rezultate peste noapte – ca să nu spunem „ieri” cum își doresc unele persoane. Încercați să vă imaginați câtă instabilitate ar fi în rezultatele afișate de către google dacă seo ar fi accesibil tuturor celor care își doresc să-și promoveze ofertele într-un timp foarte scurt, indiferent de valoarea identității online a acesteia. SEO este o competiție din ce în ce mai aprigă. O competiție în care opțiunea „sun un prieten și ai să vezi că se poate” este exclusă din start. Dacă mărețul google începe să aibă dubii cu privire la respectarea termenilor și condițiilor în această privință există inclusiv riscul ca domeniul web respectiv să fie penalizat temporar, situație în care va fi nevoie de eforturi suplimentare pentru a-l reabilita.

Aveți în vedere faptul că valoarea pozițiilor seo deținute de un website este una sezonieră, în funcție de domeniul de activitate al acestuia. De exemplu, pentru o pensiune la mare poziția este vitală pe timpul verii, în timp ce pentru o pensiune la munte este vitală pe timpul iernii. Strategii seo își concentrează toate resursele exact în perioada de maxim interes. În restul anului, își mențin pozițiile deținute și își urmăresc cu atenție concurența directă. Tocmai din acest motiv, în aceste perioade pot să apară fluctuații foarte mari în rândul rezultatelor afișate de google după anumite expresii. În timp ce unele websiteuri beneficiază de același sprijin seo ca în restul anului, sau mai grav – nici de acesta, există website-uri care primesc ajutor seo suplimentar actualizat conform celor mai recente indicații.

Pentru a evita astfel de situații recomandăm o analiză obiectivă a evoluției pozițiilor după grupurile de cuvinte cheie vizate și întocmirea unei strategii seo responsabile. În lipsa unei concurențe directe, există posibilitatea de a vă păstra pozițiile deținute fără un efort seo major. Dar dacă observați că aceasta a început să se apropie de pozițiile deținute de dvs și doriți să vi le mențineți aveți nevoie rapid de un sprijin seo de specialitate. Nu amânați până când se apropie sezonul și observați că telefonul dvs de contact a încetat brusc să mai sune.

În lipsa unei astfel de strategii, singura modalitate ca mesajul dvs să apară în prima pagină din google rămâne publicitatea cu plată

În situația în care ați neglijat seo și doriți totuși brusc ca oferta dvs să apară pe prima pagină din google singura opțiune rămasă este publicitatea cu plată Google AdWords. Dar, atenție, în anumite perioade, prețul poate să crească brusc – se poate ajunge chiar și la licitații pentru anumite spații publicitare. Dacă ați ales această formă de promovare asigurați-vă că mesajele dvs vor fi afișate în perioada dorită.

smartcupsagency
SMART CUPS AGENCY

Dacă doriți să construiți ceva măreț, cultivați-vă capacitatea de a comunica.

Website: www.smartcupsagency.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro