Hârtia sub span preia tensiunea produselor textile rezultată în timpul croirii materialelor

O etapă esențială în realizarea produselor textile este croirea materialelor cu ajutorul hârtiei sub span.

Fie că se realizează prin metode manuale sau automate, croirea materialelor textile necesită utilizarea unei strat de suport din hârtie sub span pentru manipularea și croirea pieselor. Acest tip de hârtie ajută inclusiv la separarea foilor de material și la reducerea fenomenului de alunecare.

hârtie sub span

Hârtia sub span se folosește la croirea manuală sau manual-mecanică pentru preluarea tensiunii rezultate în urma deplasării spanului pe masa de spănuit sau croit. Astfel, manevrarea spanului este mult mai ușoară și riscul deformării sau alungirii materialului este redus. Pentru a realiza acest lucru, hârtia trebuie să aibe un grad de rezistență la rupere adecvat pentru a rezista în timpul manipulării.

Hârtia poate fi folosită inclusiv la ambalarea produselor finite, respectiv protejarea piesele în timpul prelucrării si transportului.

Caracteristicele principale ale hârtiei sub span sunt compoziția materialului și gramajul. Hârtia din celuloză 100% sau cu o compoziție ridicată de celuloză oferă o rezistanță sporită la forțele de tracțiune, chiar în condițiile unui gramaj mai redus – foi de hârtie mai subțiri.

SC MIGAMI COM SRL pune la dispoziția clienților o varietate de produse din hârtie, destinate sălilor de croit din industria textilă și nu numai.

Produsele din gama hârtiilor tehnice pentru croit distribuite de SC MIGAMI COM SRL se bucură să poarte eticheta “Fabricat în Romania”, utilizând materie primă și procese tehnologice de pe piața internă.

migami
MIGAMI Focsani

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul confecțiilor textile, societatea noastră este specializată în comerțul cu utilaje industriale și casnice, consumabile și accesorii specifice acestui domeniu.

Website: www.migami.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro