Fronturi de bucătărie din sticlă la comandă – direct la producător

Ai nevoie de un front de bucătărie din sticlă de o anumită dimensiune și cu o anumită fotografie?

Fronturi bucătărie din sticlă la comandă

În alte țări, este ceva firesc ca arhitecții să recomande pentru încăperi anumite dimensiuni considerate standard. Totul a început de la tendința de a optimiza la maxim fiecare spațiu al imobilului, sau – cu alte cuvinte – de a elimina spațiile considerate inutile. Simultan cu dezvoltarea producției de serie, această tendință a fost motivată de dorința de a alinia dimensiunile unei încăperi la dimensiunile unor obiecte de mobilier sau de decor interior. Apariția programelor de proiectare 3D sau, mai nou, de realitate virtuală, a permis proiectarea unui imobil cu obiecte de mobilier deja încorporate. Dimensiunea finală a imobilului este un rezultat al dimensiunilor obiectelor de mobilier alese din baza de date.

Folosirea unor obiecte de serie reduce considerabil costurile de construcție a unui imobil și de amenajare ulterioară. Costurile de proiectare, realizare, transport, montaj sunt într-adevăr mai mici comparativ cu cele realizate la comandă. Această reducere este însoțită și de un pachet de dezavantaje. Cu cât prețul este mai mic, cu atât riscul ca și calitatea acestuia să fie mai îndoielnică este mai mare. În al doilea rând, sunteți nevoit să alegeți dintr-o listă de opțiuni deja existentă. Libertatea dvs de alegere este limitată.

Marea majoritate a imobilelor construite la noi în țară nu țin cont de dimensiunile mobilierului existent pe piață. De regulă, ele sunt proiectate pornind de la dimensiunea și forma terenului disponibil. Nu respectă nici măcar dimensiunile recomandate pentru tâmplărie. Multe detalii sunt decise pe parcurs, acesta fiind și principalul motiv pentru care mobilierul la comandă rămâne singura opțiune.

Fronturi bucătărie din sticlă la comandă

Fronturile de bucătărie din sticlă aduc eleganță fiecărei bucătării. Ele creează o iluzie de adâncime a spațiului dintre blatul și dulapurile suprapuse din bucătărie. Perfecte pentru aproape orice stil și nuanță, ele transformă spațiul îngust din bucătăria dvs superbă într-unul larg.

Intrați pe fronturi bucătărie și vedeți portofoliul nostru de lucrări!

Vă putem realiza, în propriul cuptor, un front din sticlă la orice dimensiune și cu model grafic sau fotografie.

topexim
TOPEXIM

Produsele noastre din sticlă sunt create în propriile cuptoare și se bucură de o mare popularitate în rândul clienților din România și a celor de peste hotare. Printre ei se numără producători de mobilă și tâmplărie, constructori, arhitecți, dar și persoane particulare.

Website: www.topexim.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro