Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Folosește broderia computerizată pentru personalizarea articolelor vestimentare

Broderia computerizată este considerată o modalitate de creștere a vizibilității unui brand. Cu toate acestea, ea poate fi folosită cu succes pentru personalizarea articolelor vestimentare.

broderie computerizată

Ți-ai propus să-ți completezi garderoba cu câteva articole vestimentare și nu știi ce să alegi? Ți-ai selectat câteva ponturi pentru a fi mai atrăgătoare dar simți că nici unul dintre aceștia nu te mulțumește pe deplin? O femeie adevărată se cunoaște după maniere, atitudine și după garderobă – garderobă care să-i etaleze originalitatea.

Una dintre problemele cu care se confruntă majoritatea femeilor atunci când vine vorba de alegerea unei rochii de seară este impremiul. Cu siguranţă și tu ţi-ai pus de foarte multe ori întrebarea ce imprimeu ți se potrivește cel mai bine la un anumit eveniment. Încerci să respecţi de fiecare dată dress-code-ul, să-ți alegi corect vestimentația în funcţie de evenimentul la care participi, dar apar și situații în care simți că recomandările unor stilişti îți îngrădesc creativitatea.

Broderia computerizată sprijină originalitatea și creativitatea

In zilele noastre, se pune foarte mult accent pe vestimentație. Este foarte important ca rochia de seară să-ți placă și să te ajute să arăți bine. Poate te întrebi de ce este atât de important să radiezi de fiecare dată când te privești în oglindă. Stilul vestimentar personal ne reprezintă pe fiecare dintre noi. El nu se reduce doar la modul în care ne îmbrăcăm, ci cuprinde întrega imagine pe care noi o afișăm în mod natural. Fiecare dintre noi avem și o „ținută” interioară, o filosofie de viață, care trebuie să se regăsească în ținuta aleasă.

Există o categorie de stiliști care încurajează garderoba personalizată. Potrivit lor, este indicat ca o rochie de seară să se aleagă în funcție de material și de posibilitățile de personalizare. Fiecare accesoriu adăugat ne reprezintă. Fiecare broderie unicat transmite un mesaj sublim despre personalitatea noastră. De ce să porți o rochide cu un imprimeu incapabil să transmită un mesaj când poți etala o rochie de seară cu o broderie a cărei influențe pot fi recunoscute cu ușurință de către prieteni? Broderiile personalizate, mai simple sau mai complexe, îți pot schimba viața.

Se pare că broderia este din ce în ce mai cunoscută în colecțiile internaționale. Case de top de modă precum Erdem și Gucci au readus broderia pe podium prezentând-o ca pe o tendință complet reinventată. În India, designerii precum Péro, Manish Arora, Sabyasachi etc. folosesc o varietate de stiluri de broderie pe piesele lor.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

vranceavrancea

ACDB implementează în perioada 01.08.2017-31.12.2019 proiectul „Râul Putna – crearea sistemului de management integrat pentru Situl de Interes Comunitar Râul Putna şi ariile naturale protejate   … continuare

Broderiile personalizate pot favoriza înțelegerea emoțiilor, abilitatea principală care stă la baza inteligenții emoționale. Atunci când spunem despre un copil că are o inteligență emoțională,   … continuare

Scopul Auto SSG este de a oferi servicii de închiriere auto superioare prin îndeplinirea tuturor dorințelor și așteptărilor clienților. Vă putem oferi autoturisme pentru oameni   … continuare

A fost lansat proiectul „Management adecvat în vederea conservării biodiversității din ariile naturale protejate ROSCI0023 și rezervația naturală 2818 Cascada Mișina” cod SMIS 2014+ 118939   … continuare