Fiecare ședință foto video este diferită

08.04.2020

În mod obișnuit, o ședință foto – video începe cu „fișa de idei”. Înainte de a pleca la întâlnire, deschidem agenda și începem să notăm diverse idei pe care ne propunem să le filmăm sau să le fotografiem. Ne împărțim sarcinile în funcție de particularitățile fiecărui moment. În realitate, fiecare ședință este un diferită. Apar detalii neprevăzute.

foto nunti focsani

De-a lungul timpului, am început să căpătăm experiență și să acceptăm cum se cuvine fiecare provocare, atitudine care se regăsește acum în stilul nostru. Cu siguranță, fiecare dintre voi doriți să regăsiți în fotografiile și înregistrările video mișcări firești, naturale. În spatele acestora se ascund ore întregi de studiu și de exerciții necesare pentru a ne putea ascunde prezența de privirea invitațior. Cel mai ușor de surprins naturalețea este atunci când nu știu că noi așteptăm cu nerăbdare să surprindem diferite aspecte, cum ar fi zâmbetele lor grozave, gesturile tandre și îmbrățișările șugubețe.

În portofoliul nostru Foto & Video avem clienți multumiți din Focșani, din diverse orașe și comune din Vrancea și din județele limitrofe.

party emotion
PARTY EMOTION

Cu o experiență de 20 de ani în radio și tot atâția pe piața organizării de evenimente, cu numeroase colaborări cu artiști de renume local și național, asigur petreceri memorabile prin muzică bună, mixuri surprinzătoare și atmosferă explozivă.

Website: www.partyemotion.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro