Ferestrele din lemn placate cu aluminiu nu necesită întreținere la exterior

Ferestrerele din lemn ne oferă o senzație de confort și eleganță. Placarea cu aluminiu le oferă protecție maximă împotriva intemperiilor, astfel încât acestea nu mai necesită întreținere la exterior.

Ferestrerele din lemn placate cu aluminiu

Una dintre temerile celor care îți doresc confortul, căldura și eleganța unor ferestre din lemn o constituie întreținerea acestora. Aceste temeri sunt cu atât mai mari cu cât unele ferestre ale imobilului sunt amplasate în spații mai greu accesibile. Îmbunătățirea caracteristicilor geamurilor pentru tâmplăria de exterior și a sistemelor de ventilație a condus inevitabil la apariția unor ferestre cu deschideri minime sau chiar fără deschideri, situații în care întreținerea din interior este dificilă sau imposibilă.

Existența unor copaci sau arbori înalți în imediata apropiere a unui imobil protejează tâmplăria clasică din lemn stratificat. În situațiile în care aceasta este supusă frecvent direct razelor de soare, se impune o întreținere la intervale mai mici sau alegerea unor ferestrere din lemn placate cu aluminiu.

Pe lângă protecția oferită împotriva intemperiilor, placarea cu aluminiu mai are un avantaj important – se poate vopsi în orice culoare RAL, conform designului clădirii. Culorile ne afectează starea de spirit și au impact psihologic semnificativ asupra personalității noastre. Un arhitect sau un specialist în design interior / exterior este atent la fiecare detalii de cromatică ale clădirii pentru a putea obține atmosferă dorită. Acum nu mai este nevoit să accepte compromisuri în ceea ce privește culoarea ferestrelor. Acum poate obține o cromatică unitară pentru întreaga clădire atât la interior, cât și la exterior.

Producător ferestrere din lemn placate cu aluminiu

Ferestrele din lemn stratificat și placarea cu aluminiu sunt realizate la comandă în propria fabrică, conform dimensiunilor, culorii și caracteristicilor alese de către beneficiar.

Pentru mai multe informații despre oferta noastră de tâmplărie din lemn stratificat placată cu aluminiu, vă rugăm să consultați binale.ro

binale
CONF BINALE IMPEX

Încă din 1990 firma noastră proiectează și fabrică uși și ferestre din lemn stratifiicat personalizate pentru orice destinație. Producția noastră de tâmplărie începe de la debitarea masei lemnoase (buștean) pe diverse specii, până la realizarea produselor finite.

Website: www.binale.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro