Draga mea, ți-am luat o floare mare cât peretele nostru!

Femeile se bucură mult când primesc flori de la bărbații atenți din viața lor. Mai ales atunci când sunt surprinse cu un aranjament sofisticat din magnolii.

Voi știți ce fel de flori își dorește cu adevărat prietena / logodnica / soția / mama / soacra / bunica din partea tatălui / bunica din partea mamei / cumătra / cumnata să primească astăzi? Un buchet simbolic cu ghiocei sau un buchet aranjat cu migală de către artiști florari cu experiență? Sau preferă florile de talie mică din grădină? Florile din vază, după câteva săptămâni, se ofilesc indiferent că le ții în semiumbră pe birou sau în lumină naturală la fereastră. In schimb, cele din grădină îi dau binețe în fiecare dimineață. Ce poate fi ma plăcut decât să ieșiți împreună dimineața pe terasă și să încercați să le identificați după miros?

Pentru cei mai curajoși, care împărtășesc o iubire de o mare intensitate, avem cadoul perfect.

flori

Un buchet de flori transmite o emoţie, un mesaj de dragoste sau de admiraţie. In spatele atenției la detalii se ascunde intensitatea sentimentelor față de persoana respectivă. Păi dacă este așa, curaj. Dăruiește-i persoanei dragi o floare mare cât peretele vostru! Peretele din living, din bucătărie, din dormitor. Peretele vostru preferat. Acel perete care păstrează cu discreție amintirile voastre secrete.

Ați observat că se poartă camerele cât mai libere? Cu obiecte minime de mobilier. Am întâlnit familii care au … transformat o cameră exclusiv în spațiu de depozitare și au lăsat libere celelalte camere. O canapea și câteva cuburi pentru oaspeți. TV-ul prins pe perete. Covorașe multicolore pe jos. Liber. Cât mai liber. La vedere, apreciat de prietenii adevărați și ignorat de unele rude, regăsim un perete plin cu amintiri. Un perete care emană câldură zi și noapte. De dimineața până seara. De primăvara pnă iarna. Ne înveselește atunci când suntem triști. Este peretele care găzduiește … o floare mare cât … .

Ai curaj? Intră pe fototapet-tablouri.ro și alege modelul dorit!

Te grăbești? Intră pe Promoție 20% reducere de luna îndrăgostiților. Sunt la reducere câteva modele cu flori.

Dante Alighieri ne-a transmis că „Iubește puțin cel ce poate spune prin cuvinte cât iubește”. Arată-i cât de munt o iubești!

fototapet tablouri
FOTOTAPET TABLOURI

La noi puteți găsi mii de fototapete vlies moderne și tablouri în diferite categorii de teme: flori, peisaje, ornamente, efect 3D, vintage & retro și o echipă dispusă să vă ofere tot sprijinul pentru a da viață pereților din căminul sau biroul dvs.

Website: www.fototapet-tablouri.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro