Despre produsele de multiplicare și imprimare Kyocera

06.09.2020

În 2018, Kyocera a fost desemnată cea mai de încredere marcă MFP Copiator color de către Keypoint Intelligence – Buyers Lab, principala sursă de date pentru industria de imagistica documentară și rezultatele testelor. În această recenzie, vom arunca o privire mai atentă la ce oferă compania și la ce spun oamenii despre copiatoarele și imprimantele Kyocera.

Kyocera

O scurtă istorie a lui Kyocera
Kyocera este un producător de imprimante premiat și unul dintre brandurile de imprimantă de top din Canada Atlantic. 2019 marchează 60 de ani de la începutul său într-o mică fabrică din Kyoto, Japonia. În primele zile, compania s-a concentrat exclusiv pe producerea de produse ceramice industriale.

Astăzi, Kyocera Group este un producător multinațional de ceramică, electronică și tehnologie de birou și are aproape 77.000 de angajați în întreaga lume. Kyocera a intrat în activitatea de imprimantă în anul 2000 odată cu achiziția Mita Industrial Company, care ulterior a devenit Kyocera Document Solutions.

Imprimante și copiatoare Kyocera
La fel ca majoritatea mărcilor de top, Kyocera produce o gamă largă de imprimante laser și jet de cerneală și dispozitive multifuncționale care încorporează fax, scanare, copiere și imprimare. În general, imprimantele au o reputație de a fi extrem de fiabile, ușor de utilizat și capabile să producă printuri de înaltă calitate în volume mari.

În ceea ce privește costurile de operare, produsele Kyocera au un avantaj unic față de concurență. Folosind expertiza sa în ceramică, compania își fabrică dispozitivele de imprimare cu tamburi ceramici, care utilizează mai puțină energie și căldură. De asemenea, în toner se adaugă particule ceramice pentru a curăța tambururile copiatorului în timp ce lucrează. Aceasta înseamnă că dispozitivele Kyocera au nevoie de mai puțin service și au costuri de operare mai mici decât multe alte mărci.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro