Maux Design Focsani - identitate vizuală, webdesign, seo
De la mese de călcat casnice la mese de călcat profesionale

Proiectate inițial pentru atelierele de confecții textile, mesele de călcat profesionale sunt întâlnite în prezent și în alte locații precum hoteluri, restaurante, pensiuni, centre medicale sau case particulare.

mese de călcat profesionale

La început, mesele de călcat profesionale erau folosite doar în cadrul atelierelor de confecții textile sau de călcat. Treptat, unii administratori din domeniul HoReCa au ajuns la concluzia că este mai ieftin pe termen lung să renunțe la mesele de călcat casnice și să achiziționeze mese de călcat profesionale. Principala diferență dintre o masă de călcat casnică și una profesională este timpul de utilizare zilnic recomandat. Nerespectarea acestei indicații duce în timp la deterioarea rapidă a mesei. Spre deosebire de o gospodărie unde o masă de călcat este folosită ocazional la câteva zile, într-un hotel aceasta poate fi folosită mai multe ore zilnic.

Un nivel ridicat de uzură a mesei de călcat conduce implicit la o deteriorare rapidă a textilelor călcate pe ea. Cum prețul unor textile specifice domeniului HoReCa nu este unul chiar atât de mic, pagubele datorate unei mese de călcat necorespunzătoare pot fi destul de consistente. Acestea pot fi evitate prin înlocuirea mesei de călcat casnice cu una profesională. Astfel, se economisește timp și se prelungește durata textilelor din incinta locației respective.

O afacere profitabilă necesită echipamente care să se poată ridica la cele mai înalte standarde de performanță și calitate.

În ultimii ani, mesele de călcat profesionale sunt întâlnite frecvent inclusiv în unele locuințe particulare. Familiile respective au apelat la această soluție din dorința de a-și proteja anumite piese vestimentare din garderobă, cu forme și accesorii complexe. O masă de călcat profesională oferă soluții de călcat superioare unei mese de călcat casnice.

Mese de călcat Bieffe

Mesele de călcat simple Bieffe cu blat încâlzit sau cele dotate cu generator de abur cu turbină aspirantă sau suflantă sunt printre cele mai bune soluții de călcat profesionale. Pentru mai multe informații vă recomandăm să consultați catalogul nostru de Mese de călcat Bieffe.

Vă oferim o gamă largă de mașini de călcat la cele mai competitive prețuri, din stocul propriu.

migami
MIGAMI Focsani

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul confecțiilor textile, societatea noastraă este specializată în comerțul cu utilaje industriale și casnice, consumabile și accesorii specifice acestui domeniu.

Website: www.migami.ro

Arhivă editor:
vranceavrancea

Proiectate inițial pentru atelierele de confecții textile, mesele de călcat profesionale sunt întâlnite în prezent și în alte locații precum hoteluri, restaurante, pensiuni, centre medicale   … continuare

Profită de promoția actuală cu discount de până la 22% și 4 ani garanție fără limită de km. Esti „4×4” dintotdeauna? Întâlnește-ți partenerul de aventură:   … continuare

Consilierii de vânzări de la Auto Sima vă pot ajuta prin programul Buy Back, atunci când doriți să vă achizionați o mașină nouă, să o   … continuare

Știați că firul Mara rPET Gütermann este fabricat din poliester reciclat 100% obținut din sticle PET? Aproximativ 1000 de metri de fir sunt produse dintr-o   … continuare