De ce merită să apelezi la biroul de avocatură Samy Ilie – avocat Israel

28.09.2020

Viata reprezinta o calatorie in necunoscut, chiar daca nu ne aventuram dincolo de spatiul familiar situat pe axa: casa – serviciu – piata – casa.

Avem impresia ca stim totul si de fapt nu stim nimic! Oricand poate sa apara un eveniment nefericit care ne bulverseaza existenta noastra, dar si pe a celor care ne iubesc. Oricand putem sa ranim pe cineva fara voia noastra, iar nefericitul incident se numeste accident.

Mergi in masina ta linistit, fara masca de protectie, ascultand muzica preferata si pare ca niciun nor nu iti intuneca existenta la orizont, cand deodata, pe trecerea de pietoni sare ea inaintea masinii si frana nu te mai ajuta cu nimic. Sigur este pe trecere si mai mult decat propria ta contiinta, nimic nu te mustra mai tare ca ai lovit-o, dar a tasnit pur si simplu, nu s-a asigurat si nu ai putut sa o eviti!

Ti se poate intampla acest lucru in tara, dar si in strainatate, daca ai plecat in concediu cu masina ta. Fiindca este doar o copila si ai lasat-o in caruciorul cu rotile, familia nu te iarta, ci alege sa se judece cu tine si sa platesti scump pentru fapta ta.

Ce poti face in cazul acesta? Cum te descurci in Israel, cand nu stii nici engleza bine si oricum stresul iti diminueaza capacitatea de a gandi lucid? Singur printre straini nu stii cum sa te aperi si cui sa ii soliciti ajutorul.

Ti s-au furat actele si nici nu ai apucat bine sa iti dai seama de acest lucru sau sa anunti autoritatile de pierderea lor, ca esti retinut de politie sub acuzatia ca ai comis o spargere intr-un oras in care nu ai pus piciorul si actele tale au fost „pierdute” la fata locului.

Te afli in postura de victima de doua ori si ti se pare uriasa nedreptatea care ti se face.

Nu iti doresc sa ti se intample aceste lucruri, dar trebuie sa stii ca la biroul de avocatura Samy Ilie gasesti aparatorul potrivit, indiferent de acuzatia care ti se aduce. Fie ca ai incalcat legea, fie ca esti acuzat pe nedrept, Samy Ilie iti va dovedi nevinovatia sau va depune toate eforturile sa iei pedeapsa cea mai mica.

Datorita lui, multi romani au iesit pe cautiune din inchisoare sau au fost gratiati de presedintele tarii, in urma scrisorii redactete si trimise de ilustrul avocat. Este ideal sa ii soliciti consultanta inainte de a fi anchetat, ca sa nu dai vreo declaratie care poate fi folosita impotriva ta si sa mergi din greseala in greseala.

Samy Ilie este recomandat de cariera sa parcursa ireprosabil, in ciuda sarcinilor grele care i-au fost trasate. Iata ce are in palmares acest avocat al romanilor si al tuturor cetatenilor europeni, care au nevoie de apararea lui:

  • sute de procese civile, penale, comerciale castigate pentru clientii sai de-a lungul timpului. Intotdeauna pregatirea dosarelor si a apararii este de mare clasa. Este o onoare sa il ai ca aparator pe Samy Ilie, fiindca sunt putini avocati la fel de bine pregatiti ca el in lume.
  • a ajutat Politia in anchete grele, oferindu-i informatii esentiale pentru prinderea unor criminali periculosi si pentru prinderea si pedepsirea celor care au atentat la siguranta statului.
  • a condus echipe de procurori de temut si a obtinut respectul lor prin cunostintele detinute, prin onestitate si prin munca. Samy Ilie nu se da batut oricat ar fi un dosar de greu si oricat de dificila sarcina care ii este incredintata.
  • a fost omul care s-a ocupat de securitatea a milioane de israelieni si a facut acest lucru cu multa iubire fata de oameni si responsabilitate.

In prezent, avocatul nostru este foarte solicitat in Israel de catre cetatenii straini care comit infractiuni in mod voit sau din necunoasterea legilor, de toti cei care sunt anchetati de politie sau sunt chemati in diferite procese.

Cunoasterea legilor statului Israel este dublata de calitatile sale morale si de capacitatea lui de a construi pledoarii persuasive in limbile: romana, engleza si ebraica.

Dar Samy Ilie te ajuta si in timpurile bune. Datorita lui s-au deschis magazine cu produse romanesti in Israel si restaurante traditionale, fiindca i-a ajutat pe conationalii lui sa isi cumpere proprietati, sa isi deschida afaceri si mai ales sa achite la timp toate taxele si impozitele.

Romanul care doreste sa ramana in Israel si sa dobandeasca urgent cetatenie, lui i se adreseaza. Samy Ilie pregateste atent toate documentele, dar si pe cel care va sustine interviul de dobandire a cetateniei.

Pentru toti cei interesati trebuie precizat faptul ca exista o reprezentanta a biroului de avocatura al lui Samy Ilie si la Bucuresti, in plus, datele de contact ale avocatului sunt disponibile pe internet, ele putand fi utilizate atat de catre cel care are nevoie de ajutor, dar si de familia acestuia ramasa in tara.

Samy Ilie poate fi contactat online sau telefonic si in acest mod ii poti solicita sa actioneze de urgenta pentru tine, sa nu ai de suferit.

Dupa solicitarea consultantei, colaborarea decurge de la sine, daca iti doresti cel mai bun avocat al momentului din Israel. Tot el iti poate recupera rapid permisul de conducere in cazul in care ai comis vreo infractiune rutiera si ai nevoie de mobilitate sa ajungi la serviciu sau lucrezi ca sofer.

Samy Ilie este o legenda vie printre avocati, de aceea ar fi pacat sa angajezi un alt avocat sa te apere! Un alt amanunt care sa te determine sa ii soliciti ajutorul este acela ca simte ca si tine romaneste.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro