Dia Decor - amenajari si decoratiuni interioare textile prin elemente unicat
Cum să întrețineți și să curățați eficient perdelele și draperiile

O întreținere și o curățire eficientă a perdelelor și draperiilor necesită respectarea unor reguli de bază.

La o simplă căutare pe internet găsim rapid diverse sfaturi pentru întreținerea și curățirea unor perdele ușoare, perdele din materiale delicate sau perdele fabricate din țesături grele. Alegerea unei soluții poate fi ceva mai complicată. Inainte să luați o decizie, amintiți-vă că ele sunt fabricate din țesături diferite și sunt expuse unor factori externi diferiți (praf, păr animal de companie, fum de țigară, gătit, aerisit, temperatură, umiditate etc). Aveți grijă de perdele și ele vă vor ajuta să păstrați o casă sănătoasă.

perdele focsani

Amintiți-vă că perdelele trebuie aspirate săptămânal de sus în jos cu ajutorul instrumentului pentru tapițerie din aspirator. Praful acumulat în timp între pliuri se poate ridica în încăpere la cea mai simplă atingere a acestora. Dacă le-ați dat jos de pe perete pentru a le spăla, înainte să le puneți înapoi asigurați-vă că ați curățat peretele, geamurile, ușile și pragurile din zona respectivă. Asigurați-vă inclusiv că nu sunt urme de igrasie.

Anumite tipuri de perdele pot atrage fibre textile, denumite în mod obișnuit ca scame, care se pot lipi de material chiar și în timpul aspirării. Dacă observați că aspiratorul dvs. nu a îndepărtat toate scamele, utilizați o rolă de scame. In situația în care aveți animal de companie, verificați de fiecare dată partea de jos a perdelelelor.

Este important să rețineți faptul că perdelele au nevoie de aer proaspăt. La intervale regulate și imediat după curățare. Acest lucru va preveni apariția mirosurilor nedorite și a mucegaiului. Concentrați-vă și pe camerele de oaspeți. Avem greșita tendință de a ignora camerele de oaspeți în lipsa acestora. Le încălzim mai puțin. Le aerisim mai rar. O cameră de oaspeți are nevoie de aceeași atenție ca și camera în care noi ne petrecem cel mai mult timp.

Dacă în ceea ce privește sfaturile pentru curățire lucrurile sunt cât de cât clare, înainte să alegeți o metodă de curățire vă sfătuim să citiți cu atenție instrucţiunile de pe etichetă și să vă reamintiți sfaturile primite în momentul în care le-ați achiziționat.

dia decor focsani
DIA DECOR - Decorațiuni interioare textile

Oferta noastră de solutii, servicii si produse conține: perdele, draperii, tapiterii, textile HORECA alese dintr-o vasta colectie de tesaturi. Promovăm accesorizarea și personalizarea ca elemente definitorii în designul de interior.

Website: www.diadecor.ro
vranceavrancea

Schimbă-i mașinii tale plăcuțele și / sau discurile de frână la Dacia Service și primești gratuit soluția de curățare sistem de frânare și lichid de   … continuare

Modul în care arată biroul influențează decizia angajaților de a rămâne sau de a pleca. Potrivit unui studiu realizat de către Ira Sharfin, CEO la   … continuare

Broderiile computerizate sunt considerate opere de artă digitală. Broderiile computerizate sunt diferite şi interesante prin varietatea de motive descrise și prin nuanţele utilizate. Profesionalismul unui   … continuare

Situat la aproximativ 10 km de municipiul Focșani, Cerdac Cotești oferă o experinta unică tututor celor care prețuiesc stilul brâncovenesc. Cuvintele nu pot cuprinde în   … continuare