Cum sa aveti unghii la fel de frumoase ca la salon

04.09.2020

Chiar si acasa puteti ingriji in mod eficient unghiile, daca resprecati anumite procedee de infrumusetare si aveti o igiena pesonala potrivita. Veti avea, astfel, unghii la fel de frumoase ca la salon, cu un cost mai mic si fara a utiliza substante chimice in exces.

Este important sa utilizati o crema hidratanta care va avea impact si asupra unghiilor, si a cuticulelor. Mai ales in aceata perioada in care folosim in exces dezinectantul sau spirtul, este posibil ca pielea mainilor sa crape si, implicit, a cuticulelor. De aceea se recomanda o crema hidratanta precum SNB Crema pentru unghii si cuticule, pe care sa o avem alaturi de sapun sau dezinfectant.

Cuticulele sanatoase inseamna unghii sanatoase, de aceea acestea este bine sa fie hidratate, introduse cu un instrument special spre interior, sau sa taiem doar bucatile moarte de piele.

Atunci cand achizitionati o oja, este recomandat sa va asigurati ca aceasta este cu mai putine chimicale, mai sanatoasa, prin urmare este indicat sa cititi eticheta cu mare atentie sau sa achizitionati lac de unghii pe baza de apa.

Exista acum variante de lac de unghii transparent, cu ingrediente care nu ataca unghia, si care dau mainii si unghiilor un aspect de curat si sanatos.

Pentru indepartarea lacului de pe unghii, se recomanda sa utilizati un produs mai sanatos, cu extracte naturale, pentru a nu ataca unghia si a o ingalbeni.

Dincolo de orice masura pe care o luam, este important sa avem o alimentatie sanatoasa, care sa ne confere unghii frumoase si rezistente.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro