Construim după model radiatoare pentru utilaje agricole și industriale

20.01.2021

Cu o reputație impecabilă în țară și străinătate, confecționăm raditoare la comandă după model sau desen tehnic, întocmit corect și complet, în termen de 7 – 10 zile de la preluarea comenzii. Oferim doi ani garanție pentru toate produsele.

radiatoare pentru utilaje industriale după model

Pentru a evita situațiile neplăcute, noi recomandăm verificarea stării radiatoarelor înainte și imediat după campaniile agricole sau a transportului utilajului la o lucrare.

În situația în care știți că unul din utilajele din parcul auto are un radiator cu probleme și ați decis să mai amânați repararea sau înlocuirea lui, este de preferat să ne contactați din timp pentru a-i verifica împreună starea tehnică.

O bună parte dintre utilajele agricole și industriale din România au fost achiziționate la mâna a doua cu o anumită uzură morală datorată anului de fabricație și o uzură fizică datorată timpului și modului de utilizare. Deciziile de cumpărare a unui utilaj sh sunt extrem de complexe datorită caracteristicilor fiecărui model în parte și a imposibilității de a estima viciile ascunse ale unor componente cu un anumit grad de uzură – cum sunt, de exemplu, radiatorele.

Starea radiatorului unui utilaj agricol se vede „în brazdă” după câteva ore de utilizare. Verificarea lui în incinta unui târg auto este imposibilă. Vânzătorii onești își avertizează potențialii cumpărători privind starea radiatoarelor. Inginerii specialiști în utilaje agricole sau / și industriale verifică indiciile transmise de către un radiator care nu mai funcționează în parametrii optimi de lucru și își notează concluziile într-o fișă de evaluare tehnică a utilajului respectiv.

În cei peste 18 ani de experiență în acest domeniu ne-am confruntat cu diverse situații. Am întâlnit vânzători care au ascuns cu bună știință semnele de uzură ale unui radiator. Am întâlnit utilaje cu radiatoare neconforme, preluate de pe alte utilaje fără a li se verifica compatibilitatea. Am întâlnit antrepenori precauți care au înțeles cât de important este să verifice starea utilajelor din parcul auto înainte și după fiecare utilizare intensă.

Contactați-ne din timp pentru a-i procura desenul tehnic original!

Comenzile speciale de radiatoare le-am privit întotdeauna ca pe o șansă ce ni se oferă pentru a câștiga și mai multă încredere în propriile forțe. Fiecare radiator ieșit pe poarta atelierului nostru a fost analizat în cele mai mici detalii. Cea mai mare provocare pentru noi sunt comenzile care necesită o documentare prealabilă privind caracteristicile tehnice ale modelului de radiator original într-un timp foarte scurt.

În situația în care ați decis amânarea reparării sau înlocuirii compete a unui radiator este indicat să ne contactați din timp pentru a verifica împreună dacă este modelul original și să pregătim documentația tehnică necesară confecționării unui radiator nou.

Pentru mai multe informații și comenzi vă rugăm să aceesați website-ul nostru ipexim-radiatoare.ro și să ne contactați.

publicitate vrancea
Advertoriale

Acesta articol este un advertorial.

© Vrancea.com.ro