Compartimentarea birourilor cu sticlă securizată este esențială pentru protejarea sănătății

Compartimentarea birourilor cu sticlă securizată a încetat să mai fie doar o simplă recomandare a departamentului de resurse umane. În prezent este considerată o recomandare esențială pentru protejarea sănătății angajaților și a persoanelor cu care ei intră în contact direct în timpului programului de lucru.

Dacă în urmă cu doar câteva luni compartimentarea birourilor cu pereți din sticlă era motivată de cerințe precum ospitalitatea, confidențialitatea, transparența sau comunicarea, acum principala motivare este asigurarea unei bariere de protecție igienică pentru a contracara și limita riscul de infectare cu Covid 19. Oferta noastră conține doar produse din sticlă realizate în propriile cuptoare.

Compartimentări birouri din sticlă securizată

Pereții despărțitori din sticlă pot fi folosiți în toate spațiile de lucru în care se intră în contact cu persoane din exterior, cât și în clădirile de birouri. Menținerea distanței de siguranță recomandată este decisivă.

Unul dintre principalele avantaje ale compartimentării birourilor cu sticlă securizată este existența posibilității ulterioare de recompartimentare a spațiului cu un efort minim. Acest avantaj este apreciat în special de către proprietarii de spații de birouri de închiriat. Fiecare agent economic are propriile cerințe particulare în funcție de domeniul său de activitate și de numărul personalului. După încetarea unui contract de închiriere pereții de sticlă existenți pot fi demontați și montați din nou conform cerințelor noului partener.

Lipsa de spații suficiente pentru a garanta distanța de siguranță recomandată de autorități poate pune în pericol sănătatea lucrătorilor și implicit stabilitatea personalului necesar pentru continuitatea activității în condiții optime. Birourile s-au micșorat de-a lungul anilor, de la 1,8 metri până la 1,4 metri și chiar mai puțin. În prezent ne confruntăm cu o inversare a acestei tendințe. Angajații nu vor mai dori să stea atât de aproape unii de alții. Indiferent de părerile personale despre Covid 19, ei vor prefera birourile care le pot respecta distanțarea recomandată față de ceilalți angajați și o interacțiune minimă cu aceștia.

Menținerea unei distanțe fizice sigure va fi esențială pentru practic toate activitățile sociale și economice. Cu toate acestea, există multe cazuri sau activități în timpul cărora nu este posibil să rămânem la mai mult de 2 m de ceilalți. Dar există și situații în care acestea pot deveni posibile cu ajutorul unei compartimentări eficiente a birourilor și a căilor de acces. Cu bunăvoință și investiții minime putem găsi soluții astfel încât să ne putem relua activitatea în condiții sigure.

topexim
TOPEXIM

Produsele noastre din sticlă sunt create în propriile cuptoare și se bucură de o mare popularitate în rândul clienților din România și a celor de peste hotare. Printre ei se numără producători de mobilă și tâmplărie, constructori, arhitecți, dar și persoane particulare.

Website: www.topexim.ro

Arhivă editor:
© Vrancea.com.ro