Codul secret al batistelor cu broderie personalizată

Se spune că în spatele blazonului unei familii celebre se află o batistă dăruită unei femei cu o influență la fel de mare ca cea a familiei respective. Cum batistele brodate încep să-și recapete locul în anumite cercuri de elită, consider că ar trebui reamintit și codul secret al acestora.

broderie personalizată

– Batista trasă peste obraz = Te iubesc.
– Batista trasă peste ochi = Îmi pare rău.
– Batista scăpată pe jos = Vom fi prieteni.
– Batista împăturită = Vreau să vorbesc cu tine.
– Batista peste umăr = Urmează-mă.
– Batista înfăşurată în jurul degetului arătător = Sunt logodită.
– Batista înfăşurată în jurul degetului mijlociu = Sunt căsătorită.

Zilele trecute am participat împreună cu mai mUlți parteneri la un eveniment despre tehnici de dezvoltare personală. Una peste alta, de acolo am plecat cu un singur gând dominant – discuțiile despre dezvoltare pesonală încep abia după ce renunțăm să purtăm haine de serie, după ce renunțăm să frecventăm anumite localuri doar pentru că așa este la modă, după ce renunțăm la spiritul de turmă din respect față de turmă. Dacă vrem să fim personale, trebuie să avem asupra noastre obiecte personalizate, obiecte care să ne reprezinte, și să avem curajul să ne menținem un punct de vedere contrar cu al celor din jurul nostru.

Cum ar fi de exemplu dacă aș merge la un bal și m-aș așeza discret batista peste umăr în timp ce se apropie un tânăr chipeș? Poate să aibă și smartphone în buzunar, nu doar sabie la cingătoare. Aș trage cu coada ochiului la batistă. Să văd dacă-i ies detaliile în evidență. Și dacă atunci văd că duduia de lângă mine are o batistă asemănătoare pe umăr? Si încă o duduie. Si încă una. Off. Le-am comandat toate de la același magazin online??!?! Ce să fac???!?! Știți ce fac? Voi fi o victimă sigură a rușinii. Îmi voi lua batista de pe umă și voi părăsi balul. Mă voi duce acasă și voi boci până când voi prinde din nou curaj să-mi comand altă batistă. Ce ați vrea să fac? Să stau acasă și să-mi brodez singură o batistă personalizată? Din fericire, este doar un vis.

Discuțiile despre importanța loialității partenerilor, angajaților și clienților sunt din ce în ce mai dese. Acesta nu mai este un vis. Aceasta este realitatea. Obiectele personalizate brodate vor avea în perioada imediat următoare un rol extrem de important.

Este foarte puțin probabil că vom împături o batistă pentru a transmite unei persoane că dorim să discutăm. În schimb, este foarte probabil să întâlnim mai des, în viitorul apropiat, obiecte de vestimentație cu broderie personalizată.

migami
MIGAMI Focsani

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul confecțiilor textile, societatea noastră este specializată în comerțul cu utilaje industriale și casnice, consumabile și accesorii specifice acestui domeniu.

Website: www.migami.ro

Arhivă editor:
vrancea
vrancea
vrancea
vrancea
© Vrancea.com.ro